background img
banner
banner

Ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ

Χωρίς προβλήματα μπήκε πάλι  στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Παναιγιάλειος. Σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία οι προπονήσεις θα ακολουθήσουν καθημερινά τα απογεύματα και πρωί το Σάββατο πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα.

Ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Κωστάκη, όλοι από το σύνδεσμο ανατολικής Αττικής, ορίστηκαν διαιτητικό τρίο στο παιχνίδι του Παναιγιάλειο στην Ερμιόνη.
Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μητροφάνης από το σύνδεσμο Αθηνών

Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής
Κυριακή 17/09 -16:00
Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος
Εράνη Φιλιατρών – Ρόδος
Κόρινθος – ΠΑΟ Βάρδας
Πανελευσινιακός – Θύελλα Ραφ.
Ιάλυσος – Βύζας Μεγάρων
12:30 ΑΕΡ Αφάντου – Παναργειακός
13:00 Αστέρας Βάρης – Ελλάς Σύρου
13:00 Μεσολόγγι – ΑΟ Πυλίου Κω
14:00 Μαρκό – Μύκονος

Παρελθόν ο Γιώργος Ταξιαρχόπουλος

Ο 19χρονος Γιώργος Ταξιαρχόπουλος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Παναιγιάλειου. Ο νεαρός μέσος ήρθε στον Παναιγιάλειο από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα για να βρεθεί σε ένα δυνατό ανταγωνισμό διεκδίκησης μιας θέσης στην ομάδα. Πιθανόν να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο και να επιστρέψει στον Παναιγιάλειο από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χωρίς Βιλανάκη και Αρβανίτη η αποστολή στην Ερμιόνη

Οι δυο που θα απουσιάζουν σίγουρα από την διάθεση του προπονητή Νίκου Μανούρα, θα είναι ο τραυματίας Κώστας Αρβανίτης και ο στρατευμένος στον Αραξο Παντελής Βιλανάκης. Μετά από αυτά υπολογίζονται οι: Χάμος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαυρούλιας, Φερτάκης, Σανδραβέλης, Πλατυκώστας, Σακελλαρόπουλος, Οικονόμου, Τάκης Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Μαχαίρας, Ξυνός, Κοτσόκολος, Μαυρόπουλος, Λουκάς, Λιάτος, Τσεκούρας, Θεοφανόπουλος, Πατρώνης, Γκίκα, Βασίλτσης και Μακρής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr