background img
banner
banner

Αντιδράσεις για τον σχεδιασμό για τον τουρισμό

ΣΤΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εν μέσω αντιδράσεων συζητήθηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, η έγκριση τεχνικής υποστήριξης, ενημέρωσης, προώθησης στις μηχανές αναζήτησης και διαρκή ενημέρωση της ιστοσελίδας DISCOVER AIGIALEIA και η έγκριση ενεργειών – εκπόνησης σχεδίου ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing) για την τουριστική προβολή του Δήμου.
Έντονη ήταν μάλιστα η αντίδραση, εκ μέρους της αντιπολίτευσης, των δημοτικών συμβούλων Στράτου Βαρδάκη και Μαρίας Τσουκαλά.

΄΄Κάθε χρόνο ψηφίζουμε για τις μηχανές αναζήτησης 6.000-7.000 ευρώ. Αν αναζητήσετε στο Google «Αίγιο» και δεν πρόκειται να σας βγάλει DISCOVER AIGIALEIA, άρα αυτός που έχει αναλάβει να βγαίνει πρώτο αυτό στην αναζήτηση, δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

Αλήθεια, πόσους φίλους και ακόλουθους έχει; 4.500. Αυτός που το συντηρεί και το κάνει δεν ασχολείται αλλιώς θα ήταν 30.000. Εμείς ένα μήνα κάναμε το Αιγιάλεια stories και είχαμε 4.300 ακόλουθους. Είναι χρήματα που δεν πιάνουν τόπο γιατί δεν έχει προηγηθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός. Τον ψηφίσαμε και δεν έγινε. Έγινε ένα λάθος άλλα είχε ψηφίσει η επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και άλλα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Και τώρα που είδαν ότι υπάρχει απόκλιση δεν μπορεί να γίνει και πολύ περισσότερο προεκλογικά.
Στο πρόγραμμά σας λέτε ότι ήδη έχουμε αναθέσει τον στρατηγικό σχεδιασμό. Ποιος το παρακολουθεί για να διορθωθεί το λάθος; Γιατί έγινε πριν από μήνες. Με τα paths είχαμε αποφασίσει εδώ και δυόμιση χρόνια. Γιατί δεν το είχαμε κάνει; Μήπως δεν θα το κάνουμε ποτέ;΄΄.

Τα παραπάνω τόνισε η κ. Τσουκαλά όταν πήρε τον λόγο, με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Φραγκονικολόπουλο να επισημαίνει ότι ΄΄διορθώθηκε αυτή η διατύπωση και σβήστηκε από την Επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα, άρα μπορούμε να προχωρήσουμε΄΄.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης τόνισε: ΄΄Είδα κ. Δήμαρχε ότι στο συνέδριο για τον τουρισμό που πραγματοποιήσατε παρουσία… πέντε ατόμων, επιτέλους υιοθετήσατε αυτά που έχω πει και δύο χρόνια, και τα παρουσιάσατε ως καινοτόμα.
Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι επιβεβαιώσατε τις ανησυχίες μου γι’ αυτά που ζητούσα προαναγγέλλοντας ενίσχυση της αντιδημαρχίας με ικανό προϋπολογισμό και στελέχωση ατόμων.
Αυτό βέβαια το θυμηθήκατε τώρα προεκλογικά΄΄…

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου με… απουσίες

«Μπορεί η επιτροπή για το μεγάλο θέμα της Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας να συνήλθε στις 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ήταν αρκετοί εκείνοι που κλήθηκαν αλλά δεν προσήλθαν προκειμένου να συζητηθούν τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας», όπως γίνεται γνωστό σε δελτίο Τύπου του δήμου Αιγιαλείας.
Επίσης, τονίζονται και τα εξής: ΄΄Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας και Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού Γιώργος Φραγκονικολόπουλος κάλεσε όλα τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης προκειμένου να συζητήσουν τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έγκρισης τεχνικής υποστήριξης, ενημέρωσης, προώθησης στις μηχανές αναζήτησης και διαρκή ενημέρωση της ιστοσελίδας DISCOVER AIGIALEIA,
2. Περί έγκρισης ενεργειών – εκπόνησης σχεδίου ψηφιακού μάρκετινγκ (Digital Marketing) για την τουριστική προβολή του Δήμου,
3. Περί επιλογής Συμβούλου για διαμόρφωση ολοκληρωμένου σχεδίου σχετικά με την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και διαχείριση (στρατηγικός σχεδιασμός πενταετίας)΄΄.
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν ήταν παρόντες οι: Μαρία Τσουκαλά, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και Σωτήριος Βίλλιος.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι: Χρήστος Κανελλής, Μαρία Οικονομοπούλου, Ιωάννης Κοσσιέρης, Νταίζη Πετσοπούλου και Αριστομένης Σταματόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr