background img
banner
banner

Ο Πατρώνης κέρδισε τις εντυπώσεις στη Νέα Σμύρνη

«ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Στο ρόστερ του Παναιγιάλειου έχει προστεθεί και ο 18χρονος επιθετικός Τίμος Πατρώνης, αφού τόσο στο περυσινό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου αγωνιζόμενος στη Νίκη Προαστείου, όσο και στις προπονήσεις που συμμετείχε του Παναιγιάλειου παρουσία στοιχεία σπάνια για την ηλικία του.

Στο μοναδικό φιλικό που αγωνίστηκε με την μελανόλευκη, ήταν στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο.

Ήταν η πρώτη του φορά που βρήκε απέναντί του μεγάλα ονόματα σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, όμως δεν επηρεάστηκε, δεν φοβήθηκε, μπήκε στη λίστα των διακριθέντων.
Ο νεαρός επιθετικός του Παναιγιάλειου έχοντας σαν μεγάλο δάσκαλο τον πατέρα του Νίκο Πατρώνη, παίζει ποδόσφαιρο από 5 ετών στα παιδικά τμήματα της Νίκης Προαστείου. Στο ίδιο σωματείο ανήκε μέχρι τώρα που μετακόμισε στον Παναιγιάλειο.

Για τις εντυπώσεις του στο φιλικό με τον ιστορικό και ισχυρό Πανιώνιο, ο Τίμος Πατρώνης είπε στo Protionline.gr: «Προσπάθησα να μην αγχώνομαι, να επικεντρώνομαι με όλες μου τις αισθήσεις στο παιχνίδι, να δίνει τον καλύτερο εαυτό μου. Μεγάλη ομάδα ο Παναιγιάλειος με βαριά φανέλα, μεγάλες πρέπει να είναι και οι απαιτήσεις του από εμάς που τον εκπροσωπούμε στο γήπεδο».
Για την διαφορά κατηγορίας από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική, ο νεαρός επιθετικός απάντησε: «Φαίνεται από την αρχή η διαφορά κατηγορίας. Η δύναμη, τα τρεξίματα, τα πλάνα, η εμπειρία, τα γνωστά ονόματα, συνθέτουν ένα άλλο ποιοτικό σύνολο στην Γ΄ Εθνική.»

Για τον Παναιγιάλειο και τον ίδιο, ο Τίμος Πατρώνης σχολίασε: «Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, υπάρχει μεγάλη εμπειρία φέτος που μας κάνει αισιόδοξους για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Επικεντρωνόμαστε τώρα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας με την Ερμιονίδα σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουμε επιτυχώς την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Προσωπικά πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα μου σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Ο χρόνος θα βοηθήσει για την προσαρμογή μου και το ξεδίπλωμα των αρετών μου στους αγωνιστικούς χώρους.»

Τελειώνοντας ο Τίμος Πατρώνης μας υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τον πατέρα μου που τόσα χρόνια με έχει προετοιμάσει σαν αθλητή και χαρακτήρα. Ευχαριστώ και τον Παναιγιάλειο που με περιέλαβε στις επιλογές του ρόστερ του, θέλω να τους δικαιώσω όλους.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr