background img
banner
banner

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Σ.Α. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: «Να μη γίνει το Πρωτοδικείο… Φυσικοθεραπεία»

Με αφορμή τη μη εισαγωγή για συζήτηση του θέματος στο χθεσινό συμβούλιο, για τη διατήρηση της έδρας στο Ειρηνοδικείο Ακράτας αλλά και την υπαγωγή του στο Πρωτοδικείο Αιγίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για ασυνέπεια, Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου ομόφωνα καταγγέλλει την ασυνέπεια της δημοτικής αρχής, που παρά την δημόσια δέσμευση με ανακοίνωση του κ. Δημάρχου, ότι το αίτημα της γενικής συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου για απόφαση στήριξης του δημοτικού Συμβουλίου, ήτοι στην προώθηση διαδικασιών για να υπάρχει το ειρηνοδικείο Ακρατας ,με διατήρηση της έδρας του σε Ακράτα αλλά υπαγωγή του στο Πρωτοδικείο Αιγίου, και εκδίκαση όλων των υποθέσεων που αφορούν τους πολίτες του δήμου Αιγιαλείας στο Πρωτοδικείο Αιγίου, θα γίνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ήτοι σήμερα δεν εισήγαγε το θέμα σε ημερήσια διάταξη.

Προφανώς ο κύριος δήμαρχος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη συνοχή της δημοτικής του Ομάδας παρα για τα συμφέροντα των πολιτών και της ενίσχυσης των δομών του Πρωτοδικείου Αιγίου.
Το γεγονός, ότι ο υποψήφιος του και εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του είναι πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων και η αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιαλείας είναι μέλος του ΔΣ Καλαβρύτων έχουν μεγαλύτερη σημασία και αξία από το συμφέρον των πολιτών Ακράτας και Αιγείρας και την ενίσχυση δομών του Πρωτοδικείου μας.
Η προσπάθεια που κάνουμε για διατήρηση του Πρωτοδικείου σε περιοχή μας ώστε να μην έχει την τύχη του τμήματος φυσικοθεραπείας είναι προφανές ότι δεν συγκινεί τη δημοτική αρχή.
Εάν χαθεί το Πρωτοδικείο μας, πλέον θα έχουν ονοματεπώνυμο αυτοί που με την ασυνέπεια σε δεσμεύσεις τους και πράξεις τους συνετέλεσαν σε αυτό.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr