background img
banner
banner

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών Εσκαπτικών και φορτικών μηχανημάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Θλίψη προκάλεσε στις τάξεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου καθώς και στην Ένωση Χειριστών Βοηθών Εσκαπτικών και Ανυψωτικών Ηλεκτροκίνητων και Φορτικών Μηχανημάτων παντός τύπου Περιφέρειας Αιγιαλείας, η απώλεια του πρώην προέδρου της Ένωσης, συνδικαλιστή Επαμεινώνδα Αναστασόπουλου.

Σε ανακοίνωσή του, το Ε.Κ.Α. σημειώνει: «Φτωχότερο είναι από σήμερα το εργατικό κίνημα της πόλης, μετά την απώλεια του Επαμεινώνδα Αναστασόπουλου. Ο Νώντας, όπως όλοι τον ξέραμε, ήταν από τους πυλώνες της Ένωσης Χειριστών – Βοηθών Εσκαπτικών και Ανυψωτικών – Ηλεκτροκίνητων & Φορτικών Μηχανημάτων Παντός Τύπου Περιφέρειας Αιγιαλείας στο οποίο είχε διατελέσει Πρόεδρος επί σειρά ετών ενώ υπήρξε και για πολλά χρόνια Αντιπρόσωπος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου.  Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και πάντα δίπλα στους συναδέλφους του. Ξεχώριζε για το ήθος του, την αγάπη προς τον συνάδελφο αλλά και τις γνώσεις του επί συνδικαλιστικών θεμάτων. Αποτελούσε μέντορα για πολλούς από εμάς που καλούμαστε σήμερα να συνεχίσουμε τον δρόμο που επί χρόνια βαδίζαμε μαζί.

Πρόεδρε Νώντα είναι μεγάλο το κενό που αφήνεις. Κουράγιο και δύναμη στην σύζυγό σου Δώρα, στα παιδιά και στα εγγόνια σου. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ».

Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της Ένωσης, επισημαίνονται τα εξής: «Θλίψη σκόρπισε στο Σωματείο μας η είδηση του θανάτου, του επί σειρά ετών Προέδρου μας Επαμεινώνδα Αναστασόπουλου. Ο Νώντας ήταν ο άνθρωπος που κράτησε γερά το τιμόνι του Σωματείου για χρόνια, στεκόταν πάντα δίπλα στους συναδέλφους και αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου. Μέσα από τους αγώνες του, το Σωματείο ενισχύθηκε και όλοι οι συνάδελφοι επωφελήθηκαν. Ήταν ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα αγωνιούσε για τους συναδέλφους του παρά την μάχη που έδινε. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο αλλά το έργο του θα το συνεχίσουμε με τις ίδιες αρχές και αξίες. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr