background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αισιοδοξία για την βαθμολογική κατάταξη στη λήξη του α΄ γύρου

Στα επόμενα πέντε παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του α΄ γύρου, ο Παναιγιάλειος επικεντρώνεται στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και στην απόφαση της ένστασης που έχει καταθέσει για το κύρος του αγώνα με την Μαρκό, από την οποία έλειπε η άδεια τέλεσης αγώνα.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Από τους πέντε επόμενους αγώνες που συμπληρώνουν τα μισά του πρωταθλήματος, οι τρεις είναι στο απόρθητο κάστρο της Αβύθου στο οποίο οι μελανόλευκοι διατηρούν το απόλυτο βαθμών.

Θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή την Ελλάς Σύρου, στη συνέχεια τον Παναργειακό στο Αργος, πάλι στην Αβυθο με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας. στην Κόρινθο την τοπική ομάδα και στην Αβυθο την Εράνη Φιλιατρών την 17η αγωνιστική.

Στο ίδιο διάστημα τρεις αγώνες εντός και δυο εκτός έδρας έχει η Ρόδος ενώ αντίθετα Αστέρας Βάρης και Κόρινθος θα παίξουν τρεις φορές έξω και μια μέσα στο γήπεδό τους.

Χωρίς προβλήματα απουσιών

Το καθιερωμένο ρεπό είχε την Τρίτη 28/11  ο Παναιγιάλειος και σήμερα ο Νίκος Μανούρας θα έχει λογικά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Πατρώνης που είχε ίωση αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα.

Προσοχή στις κάρτες

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου βρίσκονται στο όριο των δυο κίτρινων καρτών και κινδυνεύουν με ποινή στην περίπτωση που θα δεχτούν μια ακόμα.
Ο Νίκος Μανούρας συστήνει προσοχή για την αποφυγή τιμωρίας, αφού αμέσως μετά το παιχνίδι με την Ελλάς Σύρου ακολουθεί αυτό του Αργους με τον Παναργειακό.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr