background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δυο βαθμοί χωρίζουν τους 4 πρωτοπόρους

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Κεραυνός σημείωσε την πολυτιμότερη νίκη της αγωνιστικής του α΄ γύρου, υποχρεώνοντας τον Αρη Πατρών στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Αγίου Βασιλείου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, δίκαια πήρε τους βαθμούς της νίκης, έβαλε φωτιά στην κορυφή με τις πρώτες τέσσερις ομάδες να τις χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί.

Ο πρωτοπόρος Αρης Π. έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το πολύ καλό στήσιμο του Κεραυνού από τον Ανδρέα Ανδρούτσο, έδωσε το δικαίωμα στους διώκτες του να τον πλησιάσουν, αλλά και να ισοβαθμίσει μαζί του ο ΑΠΣ Πάτραι.

Επιασε κορυφή και ο ΑΠΣ Πάτραι

Νικητής από το αλλο ντέρμπι εξήλθε ο ΑΠΣ Πάτραι επικρατώντας 2-1 σε βάρος της Νίκης Προαστείου.
Κατόπιν τούτου το Πάτραι βρέθηκε στην πρώτη θέση με τον Αρη Πατρών, αφήνοντας αρκετά πίσω την ομάδα του Προαστείου, που μετρά επτά βαθμούς απόσταση από την κορυφή.

Στο -2 ο Αχαϊκός από την πρώτη θέση

Εξακολουθεί να εκπλήσσει ευχάριστα ο Αχαϊκός που μετά τη νίκη του 4-3 σε βάρος του Δαβουρλή (7 συνεχόμενες νίκες) φλερτάρει με την συμμετοχή του σην πρώτη 4άδα και στα play off.

Χάνουν παιχνίδια που δεν πρέπει Θύελλα και Καλάβρυτα

Οσο και βελτιωμένη …έκδοση να παρουσιάζουν στο αγωνιστικό τους προφίλ τα σωματεία Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων, σημασία έχει το αποτέλεσμα.
Αυτό μετρά στην βαθμολογία και στην θέση που κατέχεις και δυστυχώς με το αποτέλεσμα δεν τα πάνε καλά οι δυο ομάδες της περιοχής μας.

Η Θύελλα γνώρισε νέα ήττα 0-4 αυτή την φορά από τον Αετό. Μεγάλο σκορ για μια ομάδα που ήταν ένα βαθμό πίσω, ενώ σημειωτέον ότι το σωματείο του Ρίου πανηγύρισε μόλις την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα Καλάβρυτα που προηγήθηκαν δυο φορές απέναντι στον Πήγασο, όχι μόνο δεν πήραν το παιχνίδι, αλλά το έχασαν 2-3 στις καθυστερήσεις.
Υστερα από αυτές τις ήττες, Καλάβρυτα και Θύελλα ολοκλήρωσαν τον α΄ γύρου στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, καταλαμβάνοντας τις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Στην Ακράτα ολοκληρώνεται αύριο ο α΄ γύρος

Ενα παιχνίδι έχει απομείνει για να κλείσει το αγωνιστικό σκέλος του α΄ γύρου, που είναι στο γήπεδο της Ακράτας. Αντίπαλοι η Αιγείρα / Ακράτα με τον Εθνικό Πατρών, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να πιάσουν την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και τους φιλοξενούμενους να δηλώσουν παρόν στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν βρεθεί πίσω από τους αρχικούς τους στόχους, που δεν είναι άλλοι από την παρουσία τους στην πρώτη 4άδα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr