background img
banner
banner

Ασφαλτόστρωση στην οδό Κανελλοπούλου

ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Στο έργο που είχαν ξεκινήσει πριν κάποιους μήνες επανέρχονται μισθωμένα συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρεμβαίνοντας σε μία σημαντική αρτηρία του Αιγίου, από την οποία διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες. Η ασφαλτόστρωση της οδού Κανελλοπούλου ξεκίνησε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο τμήμα από την οδό Αγ. Λαύρας και Σολιώτη έως και τη συμβολή της Κανελλοπούλου με τη Νικ. Πλαστήρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο αυτό είχαν προηγηθεί εκτός του έργου της αποχέτευσης, τομές από τη ΔΕΥΑΑ και η κατάσταση του οδοστρώματος ήταν πολύ κακή. Το έργο είχε ξεκινήσει από την οδό Κορίνθου, ωστόσο σταμάτησε διότι είναι κατατετμημένο σε διαφορετικές εργολαβίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από το τμήμα στο οποίο οι εργασίες ξεκίνησαν με φρεζάρισμα του οδοστρώματος (θα ακολουθήσει η ρίψη ασφάλτου), τα συνεργεία αναμένεται να προχωρήσουν σε ανάλογο έργο και σε τμήμα της οδού Κορίνθου, συνεχίζοντας από το σημείο που σταμάτησαν πέρυσι.

Βεβαίως, και από πλευράς δήμου προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να ξεκινήσουν ασφαλτοστρώσεις σε άλλα σημεία του Αιγίου όπως π.χ. στην οδό Ιωάννη Βασιλειάδη, το οδόστρωμα της οποίας παρουσιάζει προβλήματα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr