background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Επεισοδιακό παιχνίδι στην Τέμενη

ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Αστέρας Λεοντίου ισοφάρισε γρήγορα με τον Σίψα το γκολ που είχε δεχτεί από τον Μάντζο της ΑΕ Αρόης, πήγε την διαφορά στο 3-1 πριν η Αρόη μειώσει στο τελικό 3-2.
Τρίτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Απόλλων Αιγίου, αυτή τη φορά στην Ροδιά 2-4 (πρώτη ήττα) από τον Αχιλλέα Καμαρών.

Ο Ηρακλής με τη σιγουριά του Φούντζουλα (δυο γκολ) νίκησε 3-0 τους Πετεινούς.

Αγχώθηκε ο Φοίνικας / Ζήρια από το γκολ του Πανιώνιου / Αχιλλέα, πήρε τη νίκη 2-1 πριν την εκπνοή.

Δεν …κόβει με τίποτα και πουθενά η Αβυθος. Η ομάδα του Αλέξη Σπυρόπουλου παραμένει στη λεωφόρο των επιτυχιών για 4η συνεχόμενη αγωνιστική υποχρεώνοντας την Πάτρα 2005 στην πρώτη εντός έδρας ήττα της.

Ακόμα μια βαριά ήττα για τον ουραγό Αίαντα Πατρών 1-6 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας

Κάλεσαν την αστυνομία στην Τέμενη

Ο Αστέρας Τέμενης πήρε τη νίκη στο Πλαστήρα με ανατροπή 2-1 την ΑΕ Αιγίου και δεν χρειαζόντουσαν αυτά τα γεγονότα στη λήξη του αγώνα, που είχαμε τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Τέμενης Δ. Λελούδα, κάποια επεισόδια και την κλήση της Αστυνομίας. Σχετικά η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε:

«Δυστυχώς, πάλι μέτριες Διαιτησίες, ( που είναι η αιτία του κακού ), οδήγησαν τη Διοίκηση του Αστέρα Τέμενης να καλέσει την αστυνομία στο γήπεδο Πλαστήρα, μετά τη λήξη του αγώνα, ώστε να φύγουν οι αθλητές με ασφάλεια. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, Φίλιππο Κοσσαρά, για την προσπάθεια του να προφυλάξει τους αθλητές και τους προπονητές του Αστέρα, αλλά οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις απειλές και τις χειρονομίες φιλάθλων της αντιπάλου ομάδας, ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια προκαλούν Οργή και Ντροπή ! Αυτή την ώρα ο τραυματίας αθλητής του Αστέρα, Λελούδας Δημήτρης υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο ΑΙΓΙΟΥ για τη γροθιά που δέχτηκε στο πρόσωπο από αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τη λήξη του αγώνα. Ο Πρόεδρος του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και εντός της επόμενης εβδομάδας, αφού τελειώσουν οι διαδικασίες που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών του Αστέρα συγκαλεί Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να παρθούν αποφάσεις.»

Απόλλων Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 2-4

Μόλις στο 3΄ ο Αχιλλέας αιφνιδίασε στην Ροδιά τον Απόλλωνα με τον Χύσα να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντακούλια. Στο ημίωρο με ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής, ο Χαντάι ανέβασε την διαφορά για τον Αχιλλέα 2-0. Όσο οι επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων δεν έφερναν αποτέλεσμα, ο Αχιλλέας με τον Λουράκη 3-0 ύστερα από κόρνερ του Χύσα.

Πέναλτι και αποβολή του Μερκούρη

Ο Γιώργος Μαρής κέρδισε στο 83΄ πέναλτι από τον τερματοφύλακα Μερκούρη, ο οποίος αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γιώργου Παπαδόπουλου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γ. Μαρής για το 1-3. Με παίκτη λιγότερο ο Αχιλλέας σημείωσε ένα ακόμα γκολ με κλέψιμο και ατομική προσπάθεια του Μπούρδου στο 88΄. Το σκορ έκλεισε στο 2-4 ο Γ. Μαρής, σε μια φάση διαρκείας. Ο Λαλιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Τσεκούρα, το εκτέλεσε ο Μαρής, το απέκρουσε ο Γκόντας και στην επαναφορά ο Μαρής έγραψε το 2-4.
Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Κεφαλωνίτης, Σανδραβέλης, Μητσόπουλος (78΄ Ράνκα), Δημόπουλος (46΄ Ντόγια), Τσαμολιάς (Αν. Τσιαγάς), Παλαιολογόπουλος (89΄ Παπασούλης), Μετζάι (78΄ Πετρόπουλος), Χ. Μαρής, Γ. Μαρής, Λαλιώτης.
Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Τσίρος (77΄ λτ Τσεκούρας), Χύσα, Ασημακόπουλος, Ντακούλιας, Μούκας, Κανάγιας, Μπούρδος, Χαντάι, Λουράκης (83΄ Γκόντας), Σωτηρόπουλος (54΄ Πέτσι).

Πάτρα 2005 – Αβυθος 0-3

Ακόμα μια σπουδαία νίκη για την Αβυθο που όμως δεν την χάρηκαν όπως θα ήθελαν. Κάταγμα στο 30΄ ο Σπηλιωτόπουλος, για ράμματα στο φινάλε του αγώνα ο Χρήστος Χριστόπουλος. Ηταν η 4η συνεχόμενη νίκη της Αβύθου, που από την προτελευταία θέση την έφερε στην 9η κι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τότε θα τεθούν κι άλλοι στόχοι για την ομάδα του Αλέξη Σπυρόπουλου. Ο Χρήστος Χριστόπουλος στο 10΄, ο Κουμπέτσος στο 36΄ και με πέναλτι ο Ευθυμίου στο 67΄ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Αβυθος: Χατζηάι, Ρόζος (66΄ Δημουλάς), Γ. Χριστόπουλος, Χρ. Χριστόπουλος, Γεωργόπουλος, Φιλιππάτος, Σκανδάμης, Κουμπέτσος (85΄ Ψηλός), Κανελής (46΄ Βλαχοσωτήρος), Ευθυμίου, Σπηλιωτόπουλος (30΄ λτ Μποδιώτης).

ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 1-2

Ο Μάλλιος με κεφαλιά από το 3΄ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους που δεν ανησυχούσαν ιδιαίτερα μέχρι που έρθει η ισοφάριση 1-1 με το πέναλτι του Οικονομόπουλου στο 59΄. Ο Αστέρας γύρισε το παιχνίδι 2-1 στο 73΄ με τον Ρότσκα και το φινάλε συνοδεύτηκε με τις αποβολές των Μπάσα – Οικονομόπουλου στο 90΄ και κάποιες αψιμαχίες μετά τη λήξη.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Ρότσκας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γκιόκα, Νικολακόπουλος, Τάφα (90΄ Γιαννόπουλος), Μαυρούλιας (71΄ Βαγγελάτος), Μανίκας, Κουτρουμπίνας.

Φοίνικας / Ζήρια – Παν./Αχιλλέας 2-1

Ο Φοίνικας / Ζήρια βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ορφανίδη στο 32΄ και κατόπιν τούτου η ομάδα της Αγυιάς κινήθηκε περισσότερο για να διατηρήσει το προβάδισμα. Η ισοφάριση 1-1 ήταν με το πέναλτι του Λούλια στο 64΄, όταν ο Καραΐνδρος έπιασε κεφαλιά και ο Ανδριέλος απέκρουσε με το χέρι.
Πρόσωπο του αγώνα ο Λούλια που είχε το εύστοχο πέναλτι, αλλά και το γκολ της νίκης στο 89΄ με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος (46΄ Χρυσανθόπουλος), Χριστόπουλος (60΄ Νικολακόπουλος), Κουκίδης, Λούλια, Γλωσσίδης, Γιάνναρος (46΄ Δαλιάνης), Ψυχογιάννης (80΄ Φραντζής), Εργκι, Καραΐνδρος, Τέρπος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr