background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αλύγιστος παραμένει στην Αβυθο ο Παναιγιάλειος

Στον 3ο όμιλο έχουν να λένε για το μεγάλο εντός έδρας σερί νικών του Παναιγιάλειου, που έχει συμπληρώσει επτά μέσα στην Αβυθο και έχει σοβαρό λόγο να …καμαρώνει. Ούτε η Ελλάς Σύρου που ανέβηκε στο β΄ ημίχρονο κατάφερε να σπάσει αυτό το σερί, που πλέον έχει μπει σαν στόχος για θετικό αποτέλεσμα για κάθε φιλοξενούμενο. Ο Παναιγιάλειος που έδωσε χώρο μετά το 60΄ στους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευτεί τις κόντρα επιθέσεις, δεν κατάφερε να ανακτήσει πίσω την υπεροπλία στο κέντρο, για να δεχτεί τη μείωση του σκορ και να αγχωθεί στο ενδεχόμενο της ισοφάρισης.

Διήμερο ρεπό οι μελανόλευκοι

Ξεκούραση δυο ημερών έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Μανούρας, που θα επιστρέψουν από την Τετάρτη στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στο Αργος.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Μαυρόπουλος δεν παίζει στο Αργος

Δυναμικός πάντα στο παιχνίδι του ο Βασίλης Μαυρόπουλος τα δίνει όλα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του, αυτό όμως του στοιχίζει κίτρινες κάρτες. Είναι η δεύτερη φορά που ο αμυντικός μέσος του Παναιγιάλειου συμπληρώνει τρεις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό.

Νίκησαν οι πρωτοπόροι εκτός της Ρόδου

Δύσκολα ο Αστέρας Βάρης υπέταξε 1-0 με πέναλτι του Ντούλια τον Πανελευσινιακό, που είχε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση και ευκαιρίες μακριά από την Ελευσίνα. Σημασία έχει η νίκη που δίνει ελπίδα για μια καλύτερη συνέχεια, όσο υπάρχει στην ομάδα της Βάρης το καλό έμψυχο υλικό για να παραμείνει στη διεκδίκηση του στόχου της ανόδου.

Στο β΄ ημίχρονο η μόνη 2η στη βαθμολογία τώρα Κόρινθος και αυτή με πέναλτι πήρε τη νίκη από την ουραγό Ερμιονίδα, που διεκδίκησε με το …σπαθί της ακόμα μια ισοπαλία στο ενεργητικό της.
Με λίγες φάσεις το παιχνίδι στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, για το οποίο αυτή τη φορά η Μαρκό είχε άδεια για την διεξαγωγή του αγώνα με την Ρόδο, που έμεινε χωρίς γκολ.
Την ομάδα της Ρόδου έφτασε τώρα ο Παναιγιάλειος στους 26 βαθμούς.

Πολλά παράπονα είχε η Ερμιονίδα από τη διαιτησία και τις αποφάσεις του Πειραιώτη Λαθύρη, στην ήττα της 1-2 από τον επόμενο αντίπαλο του Παναιγιάλειου, Παναργειακό.

Πήρε «διπλό» στη Μύκονο η ΑΕ Αφάντου

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η ΑΕ Αφάντου κατάφερε σπουδαία νίκη στη Μύκονο.
Οι Ροδίτες προηγήθηκαν στο 3΄ με τον Λαθούρη και έκαναν στο 58΄ το 0-2 με τον Νούνη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πινέιρο στο 61΄, και πίεσαν χωρίς τύχη για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το χθεσινό εξ’ αναβολής με την Μύκονο, η ΑΕΡ Αφάντου πέρασε πάνω από την ζώνη κινδύνου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr