background img
banner
banner

Σφοδρές αντιδράσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο

ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΠΟΒΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Κορυφώνονται οι αντιδράσεις φορέων για το φορολογικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την τεκμαρτή φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών, επιστημόνων, ατομικών επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται την Πέμπτη και οι διορθώσεις που έφερε η κυβέρνηση δεν έπεισαν τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι βγήκαν ξανά χθες στους δρόμους. Το Σωματείο Ταξί Αιγίου και Περιχώρων πραγματοποιεί από χθες 48ωρη απεργία και προαναγγέλλει… θερμή συνέχεια αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο.

Δικηγόροι, έμποροι και οδηγοί ταξί, που έχουν… τραβήξει χειρόφρενο, κάνουν λόγο για ένα άδικο νομοσχέδιο και ζητούν να μην ψηφιστεί, καθώς, όπως αναφέρουν, τα νέα μέτρα δεν χτυπούν τη φοροδιαφυγή αλλά πλήττουν ανεπανόρθωτα τους κλάδους τους. Να σημειωθεί ότι μέλη του Σωματείου Ταξί Αιγίου και Περιχώρων συμμετείχαν χθες στην πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα.

΄΄Το Σωματείο μας συμμετέχει στη 48ωρη απεργία από χθες Τρίτη και συνεχίζει και σήμερα Τετάρτη. Σε περίπτωση που δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο και κατατεθεί αύριο Πέμπτη προς ψήφιση στη Βουλή, θα πραγματοποιήσουμε νέα απεργία΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στην απεργία των μελών του Σωματείου, ιδιοκτητών και οδηγών ταξί σε τοπικό επίπεδο, είναι καθολική και αποτελεί κοινή πεποίθηση πως όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούν ώστε να μην περάσει το νομοσχέδιο.

Παν. Αγγελόπουλος: «Μας οδηγούν στην εξαθλίωση»

΄΄Είναι σίγουρο ότι τα όσα προβλέπονται για το φορολογικό, οδηγούν τους ιδιοκτήτες και τους επαγγελματίες στην εξαθλίωση. Η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης όπου θα μας οδηγήσει σε έξοδο από το επάγγελμα΄΄, σημείωσε ακόμη ο κ. Αγγελόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι δεν αποκλείεται νέα… απόβαση των Αιγιαλέων επαγγελματιών ταξί στην Αθήνα, την Πέμπτη ώστε να διαμαρτυρηθούν.

Επίκεινται πάντως πρόσθετες αλλαγές και βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο, οι οποίες αφορούν κυρίως τους επαγγελματίες ταξί αλλά και τους περιπτερούχους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr