background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα 4-2 στα Καλάβρυτα την ΑΕΚ

Ωραίο παιχνίδι έγινε στα Καλάβρυτα παρά τις απουσίες που είχαν ΑΕΚ και Αιγείρα / Ακράτα, περισσότερο μάλιστα οι γηπεδούχοι.

Δυο φορές έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ο Δ. Μητρόπουλος, διαμορφώνοντας το 0-1 στο 37΄ και το 1-2 στο 50΄, αφού η ομάδα των Καλαβρύτων είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 41΄ με τον Ντολάνι, ενώ είχε προηγηθεί συνδυασμός ανάμεσα σε Σαλάι και Βλάχο, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 76΄ ο Κυρίκος διαμόρφωσε το 1-3 φέρνοντας πιο κοντά στη νίκη την Αιγείρα / Ακράτα, που την σιγούρεψε με το εύστοχο πέναλτι (χρεώθηκε στον Σκιαδά) του Ροδόπουλου 1-4 στο 83΄.

Τα Καλάβρυτα που παρά την ήττα τους άφησαν καλές εντυπώσεις, μείωσαν στο τελικό 2-4 με τον Γιώργο Τσαβαλά στο 87΄ ύστερα από πάσα του Σαλάι.

ΑΕ Καλαβρύτων: Φεφές, Σαλάι, Παπαδόπουλος (80΄ Αχ. Δαφαλιάς), Ιωάννου, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Ρετζίνο, Ντολάνι, Βλάχος (55΄ Γ. Τσαβαλάς).

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Οικονόμου, Καραχάλιος, Γ. Σταυρόπουλος (84΄ Αλέφαντος), Ταρνάρης, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Κυρίκος, Τσεκούρας (88΄ Καρβούνης), Δ. Μητρόπουλος (89΄ Ν. Σταυρόπουλος), Ροδόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr