background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή στο Αφάντου

ΑΠΟ ΤΑ 10 ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Χωρίς φιλάθλους η ΑΕΡ Αφάντου θα υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή τον Παναιγιάλειο. Η Ροδίτικη ομάδα απέφυγε την αφαίρεση βαθμών αν και ήταν υπότροπος, δεχόμενη την τιμωρία δυο αγωνιστικών χωρίς φιλάθλους.

Αυτό σημαίνει ότι οι θύρες θα είναι κλειστές στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, καθώς επίσης και με την Ρόδο που είναι το μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για την ΑΕΡ Αφάντου. Πόσο μπορεί να είναι θετικό αυτό για τον Παναιγιάλειο, θα δείξει την ώρα του αγώνα.

Τουλάχιστον έτσι μπορεί το Αιγιώτικο σωματείο να αποφύγει νέες τυχόν φασαρίες από φιλάθλους και παράγοντες των γηπεδούχων, αφού η βαθμολογική τους θέση είναι ακριβώς πάνω από την ζώνη κινδύνου.

Ο Παναιγιάλειος θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, με τον Νίκο Μανούρα να «ζυγίζει» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, την εξέλιξη του τραυματία Κοντοχρήστου, ενώ ως γνωστόν δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κοτσόκολος.

Δυο ταξίδια σε Ρόδο κι ένα στη Σύρο έχει ο Παναιγιάλειος

Από τις 10 τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν, ο Παναιγιάλειος καλείται να παίξει έξι φορές εκτός έδρας και τέσσερις στην Αβυθο.

Εκτός από το γηπεδικό μειονέκτημα, οι αποστολές των μελανόλευκων καλούνται να ταξιδέψουν ακόμα δυο φορές στην Ρόδο για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή την ΑΕΡ Αφάντου και την 27η αγωνιστική τον Ιάλυσο, αλλά και να μεταβούν στην Σύρο την 30η αγωνιστική.

Τα άλλα τρία εκτός έδρας παιχνίδια είναι στα Μέγαρα με Βύζαντα, στην Ραφήνα με Θύελλα και στα Φιλιατρά με Εράνη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr