background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέρασε στην 2η θέση ο Αχιλλέας Καμαρών

ΜΕ 8 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΠΑΤΡΑ 2005

Έχει ξεχάσει πως είναι να χάνεις βαθμούς η πρωτοπόρος Πάτρα 2005, που είχε τελευταία απώλεια την 16η αγωνιστική στο εκτός έδρας 0-0 με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Έκτοτε μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες, οδηγώντας έτσι την κούρσα στον 2ο όμιλο, αποφασισμένη να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία.

Στο -2 από την κορυφή ο Αχιλλέας Καμαρών

Ύστερα από την απίστευτη εξέλιξη και φινάλε που είχε το γειτονικό ντέρμπι, όταν ο Αχιλλέας ανέτρεψε το 0-1 και πήρε τη νίκη από τον Φοίνικα / Ζήρια με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, το σωματείο των Καμαρών πέρασε στην 2η θέση.

Καλείται τώρα ο προπονητής Φώτης Φιτσιάλος με την παρέα του να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, δείχνοντας αγωνιστικότητα και χαρακτήρα στα επόμενα παιχνίδια και περισσότερο σε αυτό απέναντι στην Πάτρα 2005. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας μετά από τρεις αγωνιστικές (23η) με αυξημένες τις δυσκολίες αφού το σωματείο της κορυφής δείχνει να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Απειλούν οι θέσεις 3, 4, 5 από απόσταση …αναπνοής

Και ενώ οι δυο πρωτοπόροι προγραμματίζουν πως θα διατηρήσουν τα μέχρι στιγμής προνόμια, τα σωματεία που ακολουθούν προγραμματίζουν πως θα κερδίσουν μια καλύτερη θέση στον όμιλο.
Ο Αστέρας Λεοντίου βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Αχιλλέα Καμαρών και ο Φοίνικας / Ζήρια με τον Ηρακλή Πατρών στους δύο βαθμούς.
Φυσικά δεν μπορούμε να διαγράψουμε την ΑΕ Αιγίου που είναι στην 6η θέση, ούτε και τις υπόλοιπες, όσο υπάρχει ένα γεμάτο υπόλοιπο προγράμματος με έξι ακόμα αγωνιστικές.

Προβληματισμός από τους ηττημένους της Αιγιάλειας

Πόνεσαν περισσότερο οι εντός έδρας ήττες των σωματείων της Αιγιάλειας αφού: Ο Απόλλων Αιγίου δεχόμενος το γκολ στο 90΄ από τον Αστέρα Λεοντίου (0-1), βρέθηκε στον έναν βαθμό πάνω από την ζώνη των μπαράζ και αισθάνεται ανησυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επίσης ο Αστέρας που έχασε στην Τέμενη από τον επίσης ευρισκόμενο στα μπαράζ παραμονής Απόλλωνα Εγλυκάδας, ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας για τη συνέχεια και την αποφυγή της συμμετοχής του στα play out.

Δικαιολογημένη μπορεί να θεωρηθεί η εκτός έδρας ήττα της Αβύθου 1-2 από τον Ηρακλή Πατρών, αν και τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει «κοιλιά» στην απόδοσή της.

Δεν γλιτώνουν τον υποβιβασμό Πετεινοί και Αίας Π.

Ήδη ο ουραγός Αίας Πατρών έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, αφού ακόμα κι αν πάρει νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια δεν μπαίνει στην ζώνη των μπαράζ.
Το ίδιο κινδυνεύει να πάθει και το σωματείο των Πετεινών, που έχουν μόνο έξι βαθμούς και θα πρέπει να γίνουν …σημεία και τέρατα ώστε να συμπεριληφθεί στη ζώνη μπαράζ.
Το γεγονός εφησυχάζει κάπως τις χαμηλόβαθμες ομάδες, που αποφεύγουν τουλάχιστον τον άμεσο υποβιβασμό, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, μέσα από την διαδικασία των play out.

Είχαν γκολ Φούντζουλας, Ευθυμίου και Μπάσα

Επτά είναι τώρα οι γκολτζήδες με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Την προηγούμενη αγωνιστική σκόραραν οι τρεις από αυτούς: Ευθυμίου, Μπάσα και Φούντζουλας.

Οι σκόρερς στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας
15 γκολ Λαλιώτης Απόλλων
13 γκολ Δ. Καραΐνδρος Φοιν./Ζήρια
12 γκολ Φούντζουλας Ηρακλής
11 γκολ Ευθυμίου Αβυθος
11 γκολ Σκέμπι Παν./Αχιλλέας
10 γκολ Κουμπέτσος Αβυθος
10 γκολ Μπάσα ΑΕ Αιγίου
9 γκολ Τέρπος Φοιν./Ζήρια
9 γκολ Γ. Μαρής Αστέρας Τεμ.
9 γκολ Γ. Μποζιονέλος Παν./Αχιλλέας
9 γκολ Ραυτόπουλος ΑΕ Αρόης
9 γκολ Βιολιτζής Απόλλων Εγλ.
8 γκολ Λόλης ΑΕ Αρόης
8 γκολ Βογιατζής Ηρακλής
8 γκολ Θεοδωρόπουλος ΑΕ Αρόης
6 γκολ Μπούρδος Αχιλλέας Κ.
6 γκολ Κανάγιας Αχιλλέας Κ.
6 γκολ Αϊντίν Αλ. ΑΕ Αιγίου
6 γκολ Βίτσιος Ηρακλής
6 γκολ Σταματέλος Πάτρα 2005
6 γκολ Δήμας Πάτρα 2005
5 γκολ Σπανός Αχιλλέας Καμ.
5 γκολ Χ. Μαρής Απόλλων
5 γκολ Μάλλιαρης ΑΕ Αρόης


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr