background img
banner
banner

Νίκη «οξυγόνο» ο Παναιγιάλειος 2-0 τον Βύζα

ΧΡΥΣΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΕΣΑ

Ο Μιγκέρτ Τρέσα αναδείχθηκε ως ο μελανόλευκος ΜVP στα Μέγαρα. Πέρασε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο, βρήκε δυο φορές δίχτυα και απέτρεψε τυχόν στραβοπάτημα του Παναιγιάλειου.

Ο Βύζας με πίεση σε όλες τις γραμμές κατάφερε να αποσυντονίσει τον Παναιγιάλειο στην κυκλοφορία της μπάλας, με τους μελανόλευκους όμως να υποπίπτουν επίσης σε εύκολα και χωρίς πίεση λάθη.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιγιάλειο στο 11΄ η κεφαλιά του Τακίδη από το φάουλ του Κοντοχρήστου, που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Πίνη.

Η καλύτερη φάση για τον Αιγιώτικο Σύλλογο ήταν στο 31΄ με τον Φωκαΐδη να επιχειρεί κοντινό πλασέ από την κεφαλιά πάσα του Μακρή, που είχε στη συνέχεια σωτήρια επέμβαση του Πίνη σε κόρνερ.

…Επεσε μετά το 30΄ ο Παναιγιάλειος

Χάθηκαν πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή από τον Παναιγιάλειο με συνέπεια ο Βύζας να φαντάζει περισσότερο επικίνδυνος. Ιδιαίτερα πριν το φινάλε του ημιχρόνου είχε μια σπουδαία διπλή ευκαιρία με τους Μπουλγουράκη, Μουσκάι ύστερα από την ωραία ατομική ενέργεια του Ντερμίσι και στο 45΄ ο Ντερμίσι από το λάθος του Κίτου απείλησε την εστία του Παπαδόπουλου.

Δοκάρι ο Βύζας με τον Χατζάκο

Από τον Ντερμίσι ξεκίνησε ακόμα μια καλή επιθετική ενέργεια για τους γηπεδούχους, που είχε αποδέκτη τον Χατζάκο και σούταρε στα σώματα, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια «έκλεψε» από την ολιγωρία των αμυντικών και του Παπαδόπουλου πλάσαρε στο δοκάρι και ο Λουκάς την απομάκρυνε πάνω από την γραμμή της εστίας.

Δυο γκολ ο Τρέσα και προσωρινή διακοπή

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναιγιάλειος έδειξε να …ανασταίνεται. Μέσα σε ένα διάστημα οκτώ λεπτών είχε δυο γκολ και ισάριθμες ευκαιρίες.

Στο 57΄ ο Τρέσα πήρε την σέντρα του Κοντοχρήστου, την απόκρουση των αμυντικών και έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό απείλησε ο Φωκαΐδης και στο 61΄ ο Μακρής αποκρούστηκε από τον Πίνη.

Το επιθετικό «κρεσέντο» είχε συνέχεια και γκολ για τον Παναιγιάλειο πάλι από τον Τρέσα στο 65΄. Ο Βασίλτσης σέντρα στον Μακρή, κεφαλιά πάσα στον Τρέσα για το 0-2.

Το γκολ αυτό χαιρετίστηκε ένθερμα από τους φίλους του Παναιγιάλειου, κάποιος μπήκε στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου να πανηγυρίσει με τους μελανόλευκους, ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους και διακοπή του αγώνα για 12 λεπτά.

Στο υπόλοιπο του αγώνα περισσότερο επιθετικός ήταν ο Βύζας που προσπάθησε χωρίς να τα καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Βύζας: Πίνης, Ζαχαράκης, Κατίδης (λ.τ. 36΄ Παππάς), Μουσκάι, Σταφούκα, Χατζημελετιάδης, Χατζάκος (79΄ Σταφάι), Φουάσης, Ντερμίσι, Ι. Καραγιάννης (79΄ Δούκας), Μπουλγκουρίδης (79΄ Μ. Καραγιάννης)

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Λουκάς, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (94΄ Κοτσόκολος), Κίτος (46΄ Τρέσα), Μακρής, Τσίπρας, Πίσπας (55΄ Βασίλτσης)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr