background img
banner
banner

Συναντήσεις αντιδημάρχων με προέδρους και κατοίκους κοινοτήτων

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ- ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Πολίτες «συμμάχους» στο έργο της φαίνεται πως θέλει η δημοτική αρχή, καθώς υπάρχει η γενική εκτίμηση πως έργα και υπηρεσίες αποδίδουν όταν υιοθετούνται και από τους κατοίκους των κατά τόπους περιοχών του δήμου. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες επισκέψεις αντιδημάρχων σε κοινότητες του δήμου, με πλάνο σταδιακά να γίνουν επαφές με όλα τα τοπικά συμβούλια και τους δημότες.

Ενημέρωση με την παρουσία πολύ κόσμου στην Ελαιώνα

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην κοινότητα Ελαιώνα, με τους αντιδημάρχους Νίκο Καραΐσκο και Γιώργο Φραγκονικολόπουλο να ενημερώνουν τους κατοίκους για το πώς λειτουργεί η καθαριότητα καθώς και ο τομέας των αδέσποτων ζώων αντίστοιχα.

Παρούσα ήταν και η αντιδήμαρχος Μαρία Αγγελοπούλου η οποία σημείωσε: ΄΄Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολουθήσαμε εκτενείς και πληρέστατες ενημερώσεις των Αντιδημάρχων Νίκου Καραΐσου και Γιώργου Φραγκονικολόπουλου οι οποίοι επισκέφτηκαν την κοινότητα Ελαιώνα, ύστερα από πρόσκλησή μου και του Τοπικού Συμβουλίου. Μαζί τους συζητήσαμε για ζητήματα κυρίως ανακύκλωσης, απορριμμάτων, διαχείρισης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων και για όλα τα νέα νομικά πλαίσια. Υπήρξε πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας και η ενημέρωση ήταν πολύ σημαντική για τους κατοίκους του Ελαιώνα, αλλά και άλλων κοινοτήτων που παρευρέθησαν. Τους ευχαριστούμε θερμά!΄΄.

Για την αγροτική οδοποιία συζήτησαν στα Μελίσσια

Αξίζει να αναφερθεί πως ακόμη μία συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ορεινό χωριό των Μελισσίων, εκεί όπου στους αντιδημάρχους που επισκέφθηκαν την κοινότητα ήταν και ο Κώστας Βούλγαρης καθώς ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινές κοινότητες είναι το ζήτημα της αγροτικής οδοποιίας.

Ο σκοπός των συναντήσεων

΄΄Έχουμε ξεκινήσει επισκέψεις στις κοινότητες του δήμου μας και σταδιακά σκοπεύουμε να βρεθούμε σε κάθε περιοχή. Οι επισκέψεις αυτές αποσκοπούν αφενός στο να ενημερώσουμε τους κατοίκους για τον τρόπο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών πάνω σε συγκεκριμένα θέματα όπως π.χ. είναι η καθαριότητα, τόσο βάσει του κανονισμού λειτουργίας και των στόχων που έχουμε θέσει όσο και βάσει των προβλεπόμενων της νομοθεσίας. Αφετέρου δε ακούμε τι έχουν να μας πουν οι κάτοικοι και καταγράφουμε τις ανάγκες΄΄, επισήμανε στην «Π» ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος. Μάλιστα, επισήμανε πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αξιόλογο καθώς οι άνθρωποι εκθέτουν τα προβλήματα και είναι ανοιχτοί να ακούσουν στο πώς μπορούν να συμβάλουν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες καθημερινότητας για όλους. ΄΄Καταγράφουμε τα προβλήματα ενώ ο σκοπός μας είναι να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις΄΄, πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Στην κοινότητα Ροδιάς

Το «ραντεβού» έχει να κάνει με επίσκεψη στην κοινότητα Ροδιάς. Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ροδιάς Άννα Πολυδωροπούλου αναφέρει ότι την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 6.30 το απόγευμα θα βρίσκονται στο κατάστημα «Ψητολατρείον Ροδιάς» μετά από πρόσκληση του τοπικού συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Πράσινου Νίκος Καραΐσκος και Ποιότητα Ζωής Γιώργος Φραγκονικολόπουλος για ενημέρωση για θέματα καθαριότητας, τον νέο νόμο για τα ακαθάριστα οικόπεδα με τα πολύ υψηλά πρόστιμα, την ανακύκλωση, το νομικό πλαίσιο που διέπει τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα καθώς και τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με τα ανωτέρω. Οι κύριοι αντιδήμαρχοι, όπως τόνισε, θα μας ενημερώσουν και στη συνέχεια θα είναι στη διάθεσή μας για ερωτήσεις επί των θεμάτων αυτών.

Επόμενη στάση… Καμάρες

Τέλος, να αναφερθεί ότι για την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί ανάλογη συνάντηση στις Καμάρες ενώ έχει κληθεί να συμμετάσχει και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και γνώστης των θεμάτων της Δυτικής Αιγιάλειας, Γιώργος Ντίνος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr