background img
banner
banner

Απουσίες από την επιθετική γραμμή στον Παναιγιάλειο

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΚΟ

Στον Παναιγιάλειο κοιτάζουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, που σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν …χρέος να πάρουν τους απαραίτητους βαθμούς, σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Μαρκό που βρίσκεται πάνω στην κόκκινη γραμμή και «καίγεται» για τους βαθμούς της σωτηρίας.
Στην τεχνική ηγεσία κοιτάζουν ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, κάνουν στη συνέχεια ταμείο μετρώντας τις διαφορές που προκύπτουν ύστερα από κάθε αγωνιστική, όσο υπάρχουν παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Παναιγιάλειο.

Τιμωρημένοι Μακρής, Φωκαΐδης και Χάμος

Δυο βασικές απουσίες από την επιθετική γραμμή από το παιχνίδι της Κυριακής, αποτελούν οι τιμωρημένοι Μακρής και Φωκαΐδης που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

Για μια ακόμα φορά ο Νίκος Μανούρας καλείται να βρει τις λύσεις στην γραμμή της επίθεσης, ώστε να είναι απειλητικός και ουσιαστικός ο Παναιγιάλειος κόντρα στην επικίνδυνη Μαρκό.
Παράλληλα θα απουσιάσει και ο Χάμος, ο οποίος στο φινάλε του αγώνα με τον Ιάλυσο αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Στον αντίποδα εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Μαυρόπουλος, Λουκάς, Βίτος και μαζί με τον Κοντοχρήστο που δεν δείχνει να ενοχλείται από τον τραυματισμό του, θα δώσουν λύσεις στην τεχνική ηγεσία σε μεσαία γραμμή και άμυνα.

Πικρή η ήττα του ΠΑΟ Βάρδας από τον Πανελευσινιακό

Στο παιχνίδι της Τρίτης που έκλεισε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟ Βάρδας γνώρισε οδυνηρή ήττα στο ουδέτερο γήπεδο των Μεγάρων από τον Πανελευσινιακό. Παρέμεινε έτσι στους 36 βαθμούς και προετοιμάζεται για «πόλεμο» την Κυριακή, όπου θα υποδεχτεί την ΑΕΡ Αφάντου που έχει 39 βαθμούς.
Τέτοια παιχνίδια ευνοούν τον Παναιγιάλειο για να κρατάει αποστάσεις από τα σωματεία που ακολουθούν και φυσικά δεν θα λείψουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Παρέμεινε στην Κόρινθο προπονητής ο Ηλίας Φυντάνης

Η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από την Κόρινθο, διατήρησε στον διοικητικό θώκο τον όμιλο Πιέτρη και με απόφαση του προέδρου Γιώργου Πιέτρη ο οποίος με ένα ενωτικό μήνυμα έδωσε τις κατευθύνσεις για τη συνέχεια της ομάδας.

Παράλληλα με απόφασή της η διοίκηση της Κορίνθου, διατήρησε στην τεχνική ηγεσία τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος ήρθε για μια εβδομάδα ύστερα από την πρόσληψη του Αλέξη Κούγια και από τον πρώην ισχυρό άνδρα της Κορίνθου είχε απολυθεί.

Ανεβάζει τις βαθμολογικές διαφορές ο Παναργειακός

Το σωματείο του Αργους άφησε πίσω την πρώην …συγκάτοικό του Κόρινθο, την Ρόδο που γνώρισε την ήττα από την ΑΕΡ Αφάντου και την Θύελλα Ραφήνας στους έξι βαθμούς.
Πιο πίσω από την πρώτη 4άδα οι διαφορές αγγίζουν διψήφια νούμερα και δεν πρόκειται να καλυφθεί αυτή η μεγάλη διαφορά.
Εξακολουθούν να ελπίζουν Κόρινθος, Ρόδος και Θύελλα Ραφήνας, όμως το σχετικά εύκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναργειακό, περισσότερο τους αποθαρρύνει.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr