background img
banner
banner

Στους ρυθμιστές του υποβιβασμού και η Αιγείρα / Ακράτα

Νίκη εκτός έδρας στο Λάππα για την Αιγείρα / Ακράτα, που μοιράζεται την κορυφή στην βαθμολογία των μπαράζ παραμονής με την Αχαϊκή.

Το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας έχασε στις λεπτομέρειες την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου, αλλά δεν δείχνει να επηρεάζεται αγωνιστικά. Συνεχίζει την καλή αγωνιστική παρουσία στην κατάκτηση θετικών αποτελεσμάτων, που θα ευνοήσουν επίσης σωματεία που προσπαθούν για την παραμονή τους. Παράλληλα η τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Φίλιππο Σχοινά, προετοιμάζει τις απαραίτητες κινήσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δίνοντας ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές και κάπως έτσι θα ακολουθήσει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Ετοιμάζεται για το ντουμπλάρισμα στις νίκες αυτή την φορά στο γήπεδο Ακράτας με αντίπαλο τον Αχαιό, στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής, αφού όλα τα υπόλοιπα έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Μόνο νίκη θέλουν Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων

Ξεκίνησαν με ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην πρεμιέρα των play out Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων, διατηρούμενοι έτσι στην τελευταία και προτελευταία θέση αντίστοιχα.
Η διαφορά που τους χωρίζει από την 8άδα παραμονής είναι μεγάλη και τους υποχρεώνει να ξεκινήσουν μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, μια υπέρβαση, που προϋποθέτει επιτυχίες τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια και να κάνουν ταμείο από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Η Θύελλα παίζει στο γήπεδο Πλαστήρα με τον Ατρόμητο Λάππα και η ΑΕΚ στα Καλάβρυτα με την Δόξα Νιφορεΐκων.

Κυριακή η Αιγείρα / Ακράτα με Αχαιό

Με εξαίρεση τα υπόλοιπα παιχνίδια μπαράζ παραμονής που γίνονται Σάββατο, η Αιγείρα / Ακράτα θα υποδεχτεί τον Αχαιό την Κυριακή.
Διαφορετική είναι και η ώρα έναρξης στα Καλάβρυτα. Η ΑΕΚ με την Δόξα Νιφορεΐκων θα ξεκινήσουν στις 1730, ενώ στις 16:00 όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

2η αγωνιστική play out

Σάββατο 09/03 -16:00
Θύελλα Αιγίου-Ατρόμητος Λ.
Πήγασος-Αστέρας Τσουκ.
Αχαϊκός-Δόξα Παρ.
Αετός Ρίου-Αναγέννηση Π.
Δαβουρλής-Ροΐτικα
Εθνικός-Αχαϊκή
17:30 Καλάβρυτα-Δόξα Νιφ.
Κυριακή 10/03 -16:00
Αιγ./Ακράτα-Αχαιός


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr