background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ζυγίζουν τις δυνάμεις του οι δύο όμιλοι

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΑ PLAY OFF

Οι έδρες επικράτησαν στην πρεμιέρα των play off της Α΄ κατηγορίας, χωρίς όμως αυτό να μας αποδεικνύει κάτι και να προσφέρει συμπεράσματα. Έχει ο καιρός γυρίσματα στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, οι οποίες ευνοούν θετικά τους δυο πρωτοπόρους των δυο ομίλων, αφού έχουν το πλεονέκτημα να παίξουν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους και τρία εκτός έδρας.

Ισχυρές αποδείχθηκαν για την 1η αγωνιστική των μπαράζ οι έδρες Ατρόμητου και Νίκης. Στα Ζαρουχλέικα ο Ατρόμητος επικράτησε 4-0 του Κεραυνού και στο Προάστειο η Νίκη 3-0 του ΑΠΣ Πάτραι.

Στο γκολ κρίθηκαν τα άλλα δυο παιχνίδια: Αρης – Διαγόρας 2-1 και Πανμοβριακός – Θύελλα Π. 2-1
Δυνατός παρουσιάστηκε ο όμιλος Πάτρας/Αχαγιάς, με τον Πανμοβριακό, την Θύελλα, τον Διαγόρα και ειδικά τον Ατρόμητο, να δείχνουν έτοιμοι για θετικά αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια.

Στο φινάλε των play off η «τιτανομαχία» Ατρόμητος – Αρης

Ένα από τα βασικά ερωτηματικά για το αποτέλεσμα της κλήρωσης play off, ήταν σε ποιον από τους πρωτοπόρους των δυο ομίλων θα έπεφτε το «μπαλάκι» να παίξει στην έδρα του. Τυχερός στάθηκε ο Ατρόμητος αφού την τελευταία 7η αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Αρη Πατρών και δεν αποκλείεται εδώ να κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή.
Οπότε κάθε …στραβοπάτημα στα παιχνίδια που ακολουθούν μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο για τα σωματεία που καίγονται να διεκδικήσουν τον τίτλο και στη συνέχεια την άνοδό τους στην Γ΄ κατηγορία.

Πρώτη …έξοδος για Αρη και Ατρόμητο

Μετά τις εντός έδρας επιτυχίες τους οι πρωτοπόροι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καλούνται να παρουσιάσουν την αξία τους σε δύσκολες έδρες.
Ο μεν Αρης στο γήπεδο της Θύελλας Π., ο δε Ατρόμητος στα Προσφυγικά με το Πάτραι. Εδώ παρουσιάζεται και μια ευκαιρία για να συγκρίνουμε την ισχύ των σωματείων από τους δυο διαφορετικούς ομίλους.

Μεγάλα παιχνίδια με ορατές και τις απώλειες των πρωτοπόρων.

Αντίθετα ο Πανμοβριακός θα παίξει και για την 2η αγωνιστική στο Ριόλο υποδεχόμενος τη Νίκη Προαστείου.

Ο Κεραυνός έχει δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, κινδυνεύοντας για ένα ακόμα άτυχο αποτέλεσμα στα Βραχνέικα απέναντι στον Διαγόρα, ύστερα από την βαριά ήττα της πρεμιέρας 0-4 από τον Ατρόμητο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr