background img
banner
banner

Διοργάνωση αγώνων ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αγώνες ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Αιγιάλειας διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο Ν. Πλαστήρα, στις 16, 17 και 18 του Απρίλη. Οι αγώνες θα είναι χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα και τελικό νικητή. Το κάθε σχολείο θα μπορεί να συμμετάσχει με 2 ομάδες των 7 παιχτών και 4-5 αναπληρωματικούς, σύνολο 12 η κάθε ομάδα. Οι ομάδες μπορεί να είναι αγοριών ή κοριτσιών ή μικτές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των ΣΤ’ & Ε’ τάξεων (και Δ’ τάξης για μικρά σχολεία). Ανάλογα με τις δηλώσεις των σχολείων, θα οριστούν και οι μέρες συμμετοχής. Το κάθε σχολείο θα έχει μόνο μία ημέρα μετακίνησης.

Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 15 λεπτών, χωρίς ενδιάμεσο διάλειμμα (για κέρδος χρόνου) και διαιτητές οι γυμναστές/συνοδοί των σχολείων. Για τη διεξαγωγή των αγώνων το γήπεδο θα χωριστεί στη μέση, άρα δύο γήπεδα, με τέρματα κανονικά.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει γιατρός. Την ημέρα αυτή θα πρέπει να προσκομιστούν έγκυρα ΑΔΥΜ των συμμετεχόντων μαθητών. Στο τέλος της κάθε ημέρας θα δίνονται αναμνηστικά συμμετοχής για όλα τα παιδιά.

Πλάνο/ωράριο: κάθε μέρα θα συμμετέχουν το πολύ 4 ή 5 σχολεία. Ώρες έναρξης (ενδεικτικά) 09.15, 09.50, 10.25, 11.00, 12.35.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στους Γιώργο Σιακή (6932463126) και Ανδρέα Θανασούλια (6974813877). Παρακαλούμε για τη συμμετοχή των σχολείων μας και τη δήλωση μέχρι και 15 Μαρτίου στους παραπάνω συναδέλφους, αναφέρεται εκ μέρους του αντιδημάρχου Δημήτρη Ελευθεριώτη, ο οποίος σημειώνει ακόμη πως φέτος θα πραγματοποιηθεί πάλι το «BAZAAR για Καλό Σκοπό», στις 25 ή 26 Απριλίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr