background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Προστέθηκε και ο Τακίδης στους τιμωρημένους

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση στη Σύρο, με τον Παναιγιάλειο να αντιμετωπίζει την Ελλάς την Κυριακή στις 4μμ. Σάββατο η αναχώρηση της μελανόλευκης αποστολής στις 19:30 και θα προσαράξει στο νησί στις 23:30.

Στα αρνητικά του Παναιγιάλειου προστέθηκε και το πρόβλημα της απουσίας του Τακίδη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι στα Μέγαρα. Γνωστές επίσης οι απουσίες των τιμωρημένων Χάμου και Λιάτου, που θα επιστρέψουν αντίστοιχα την προτελευταία και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τις πιο δυνατές έδρες η Σύρος

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Ελλάς διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες στον όμιλο, έχοντας γνωρίσει μόνο δυο ήττες και στα υπόλοιπα παιχνίδια έχει εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Με τους 51 βαθμούς στο ενεργητικό της δεν καίγεται για τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξει να βελτιώσει την στατιστική της στο νησί της Σύρου.
Στον α΄ γύρο ο Παναιγιάλειος είχε επικρατήσει 2-1 με τα γκολ των Βασίλτση και Μακρή από το α΄ ημίχρονο, ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και εκτός έδρας.
Χθες ήταν το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης και η προετοιμασία του Παναιγιάλειου θα συνεχιστεί σήμερα, ύστερα από την αποφόρτιση των μελανόλευκων που είχε προηγηθεί την Δευτέρα.

Στοχεύει σε μια ακόμα επιτυχία ο Παναιγιάλειος

Στους 48 βαθμούς έχει φτάσει ο Παναιγιάλειος, που μάλλον δεν θα σταθούν αρκετοί να του εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Λογικά το όριο παραμονής θα φτάσει το ανώτερο στους +50 βαθμούς, αφού υπάρχουν αρκετά δύσκολα παιχνίδια για τα σωματεία που ακολουθούν τον Παναιγιάλειο και πασχίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Για παράδειγμα την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε ΠΑΟ Βάρδας – Ιάλυσος, ΑΕΡ Αφάντου – Μύκονος, Ρόδος – Μαρκό και είτε μεμονωμένα είτε εκατέρωθεν θα χαθούν βαθμοί από τα σωματεία κοινών στόχων.

Η Αβυθος θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην υπόθεση τίτλος

Παναργειακός και Κόρινθος έχουν ένα βαθμό διαφορά. Παίζουν την ερχόμενη αγωνιστική στην έδρα τους με Ερμιονίδα και Εράνη αντίστοιχα και μπορεί να κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα τους βαθμούς της νίκης. Αρκεί να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο όπως την έπαθε ο Παναργειακός από την Εράνη. Θυμίζουμε ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Αργος την 28η αγωνιστική είχαν τελειώσει ισόπαλοι 1-1 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις. Μάλιστα η ομάδα των Φιλιατρών είχε στερήσει και στην έδρα της δυο βαθμούς στο 0-0 με τους πρωτοπόρους.
Η συνέχεια της αγωνιστικής δράσης φέρνει στην Αβυθο τον Παναργειακό την μεθεπόμενη 31η αγωνιστική και την Κόρινθο την προτελευταία 33η αγωνιστική.
Οι δυο πρωτοπόροι «τρέμουν» από τώρα για τυχόν απώλειες στην έδρα του Παναιγιάλειου, με τον Αιγιώτικο Σύλλογο να αποτελεί το δυσκολότερο παιχνίδι στην προσπάθεια για τον τίτλο για τους Παναργειακό και Κόρινθο.

Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια

Στον Αλέξη Κούγια είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και τα αποδυτήρια την οποία παραβίασε στο παιχνίδι και την ήττα από την Κόρινθο.
Παράλληλα χρεώθηκε και με την υβριστική του συμπεριφορά προς κάθε κατεύθυνση της αντίπαλης ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) του Αλεξίου Κούγια και, β) του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος».

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 16-3-2024 στην Κόρινθο όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας:

1) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος», παραβίασε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που του είχε επιβληθεί (υπ’ αριθμ. 12/2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ). Το δε σωματείο είναι αντικειμενικά υπεύθυνο για τη μη τήρηση της ως άνω απαγόρευσης.

2) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος» που δεν είχε δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, προ της ενάρξεως του αγώνα προέβη σε υβριστική συμπεριφορά προς θεατές και αξιωματούχους της ομάδας «Παναργειακός».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr