background img
banner
banner

Ξεκινούν εργασίες στο ισόγειο του κτιρίου του πρώην ΙΚΑ

ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Σε πλήρη αξιοποίηση του κτιρίου του πρώην ΙΚΑ Αιγίου, το οποίο είναι μισθωμένο από τον δήμο Αιγιαλείας για την στέγαση υπηρεσιών του, προσανατολίζεται τώρα ο δήμος. Βασική προϋπόθεση βέβαια, είναι η εκτέλεση εργασιών στο ισόγειο και το υπόγειο του κτιρίου, που παραμένουν κλειστά τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία… Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να περιορίσει τα κόστη που σήμερα καταγράφει για τη στέγαση υπηρεσιών σε ιδιωτικά ακίνητα, αλλά και να οργανώσει καλύτερα τις συναλλαγές με τους δημότες.

Προσφάτως, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου ενέκρινε την δαπάνη και την διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή – ανακαίνιση του πρώην ΙΚΑ Αιγίου για χρήση από τις υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας», κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Όπως ανέφερε στο “protionline.gr η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, υπάρχει ήδη μελέτη του έργου επισκευής και ανακαίνισης του κτιρίου που προβλέπει εργασίες στο ισόγειο. Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη για την εσωτερική διαρρύθμιση της στάθμης του ισογείου του κτιρίου, ώστε να καταστεί βιώσιμο και λειτουργικό για τη στέγαση υπηρεσιών του δήμου. ΄΄Όπως συμβαίνει και με τον πρώτο όροφο και το ισόγειο θα στεγάσει υπηρεσίες του δήμου. Υπολογίζουμε ότι εντός του τρέχοντος μηνός θα γίνει ο διαγωνισμός ώστε να αναδειχθεί ο ανάδοχος και να ξεκινήσουν οι εργασίες΄΄, ανέφερε ακόμη η αντιδήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι η συνολική δαπάνη του έργου είναι ύψους 200.000€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, χρήματα που θα αντληθούν από τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr