background img
banner
banner

Επανήλθε το Σωματείο  Εργατοτεχνιτών του δήμου…

ΜΕ… ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Διαφωνίες, εκατέρωθεν ανακοινώσεις και επιστολές διαμαρτυρίας, καταγγελίες σε προσωπικό επίπεδο και μία Ε.Δ.Ε., έχουν ανάψει… φωτιές το τελευταίο διάστημα, μεταξύ των δύο σωματείων εργαζομένων στον δήμο Αιγιαλείας. Μετά την ανακοίνωση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας για την Ε.Δ.Ε. εις βάρος της προέδρου του Μαρίας Κοντεσοπούλου και την επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δ. Αιγιαλείας, ήρθε νέα ανακοίνωση του Σωματείου με… συστάσεις προς τον πρόεδρο του Συλλόγου…

Συγκεκριμένα, στην νέα ανακοίνωση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας, τονίζονται τα εξής: ΄΄Όπως φαίνεται από την επιστολή -διαμαρτυρία του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων η οποία είναι και εντελώς ανάξια απάντησης, ο Συνδικαλισμός για τον Πρόεδρο κ.Βασιλακόπουλο είναι εντελώς οικογενειακή υπόθεση αφού με μεγάλη ευκολία στηρίζει – δικαιώνει την προϊσταμένη -σύζυγο του και καταδιώκει συναδέλφους Συνδικαλιστές. Του συστήνουμε να λειτουργεί περισσότερο ως Συνδικαλιστής και όχι ως σύζυγος. Είναι τέτοια η σύγχυσή του ώστε στο εντελώς ασυνάρτητο κείμενό του, ομολογεί με την φράση «απαιτούμε η Ε.Δ.Ε. να πραγματοποιηθεί άμεσα, διότι αυτό θα αποδείξει, αν τα καταγγελλόμενα ευσταθούν ή όχι.(Aπαντάει ο ίδιος ότι) αν δεν ευσταθούν, τότε δικαίως φοβάται για τυχόν τιμωρία της, η οποία βέβαια ουδεμία σχέση θα έχει με Συνδικαλιστική Δράση» έχει προαποφασισθεί… που σημαίνει ότι γνωρίζει το αποτέλεσμα της Ε.Δ.Ε. (ξέρει κάτι;)΄΄.

Και καταλήγει ως εξής: ΄΄Άλλωστε ο ισχυρισμός του ότι ο σημερινός πρόεδρος δεν έχει σχέση με το γεγονός, μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει αφού η Ε.Δ.Ε. διενεργείται τώρα επί προεδρίας του και όχι προ τεσσάρων μηνών που καταγγέλθηκε το αναληθές γεγονός από την προϊσταμένη- σύζυγό του. Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι απαιτούν την ύπαρξη Σωματείου που θα παλεύει για τα δικαιώματά τους και όχι για δημοσιοσχετίστες συνδικαλιστές΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr