background img
banner
banner

Αποζημίωση δημοτικών συμβούλων

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ενημέρωση αναφορικά με το δικαίωμα αποζημίωσής τους για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με την προϋπόθεση ο τόπος κατοικίας τους απέχει 10χλμ. από το Αίγιο όπου πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις, έλαβαν από τον δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο, οι δημοτικοί σύμβουλοι. Καλούνται δε να γνωστοποιήσουν τον τόπο κατοικίας τους ώστε να οριστούν οι δικαιούχοι.

Όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας, ΄΄στην απόφαση που είχε εκδοθεί στις 31 Ιουλίου 2017, λάβαμε συμπληρωματικά την σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, βάσει της οποίας, οι αποζημιώσεις αυτές θα δοθούν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2017. Βεβαίως, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να λαμβάνουν την αποζημίωση, οι οποίες σχετίζονται με την απόσταση της κατοικίας τους από το Αίγιο όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ λαμβάνονται υπόψη και εισοδηματικά κριτήρια΄΄.

Όσο για το ύψος των αποζημιώσεων, ορίζεται από τον ίδιο τον δήμαρχο να προκύπτει σε συνάρτηση με τον αντιμισθία αιρετών. Πάντως, όπως προκύπτει από μία πρόχειρη εκτίμηση, λίγοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας που θα πρέπει να δικαιούνται αποζημίωσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr