background img
banner
banner

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του δήμου

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 2.00 το μεσημέρι, η Οικονομικής Επιτροπής δήμου Αιγιαλείας υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου. Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, εννέα τον αριθμό, έχουν να κάνουν με έγκριση πρακτικών για προμήθειες και έργα καθώς και έγκριση δαπανών και πιστώσεων για την κάλυψη αναγκών του δήμου. Επίσης, ξεχωρίζει ο καθορισμός όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Βαλιμιτίκων.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή καλείται να λάβει αποφάσεις επί των εξής θεμάτων: Έγκριση πρακτικού Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Προσφορών της προμήθειας με τίτλο: «προμήθεια ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας». Έγκριση Πρακτικού Διενέργειας Επαναληπτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – για την «Προμήθεια Τροφίμων, ειδών Παντοπωλείου, ειδών Οπωροπωλείου, Ελαιολάδου, Ψαριών, ειδών Αρτοποιείου, γάλα και ειδών Κρεοπωλείου για τους παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ και τα συσσίτια σε άπορους μαθητές της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης και για τα γεύματα αγάπης του Δήμου Αιγιαλείας για το  έτος 2018». Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – για την: «Προμήθεια σάκων απορριμμάτων &  ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας και των Νομικών του Προσώπων Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης». Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – του έργου: «Διαμόρφωση χώρου παιδικής χαράς στην περιοχή του ΕΚΑΜΕ Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση πρακτικού Διενέργειας Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης – για την: «παροχή υπηρεσίας συντήρησης αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Διακοπτού» Δήμου Αιγιαλείας. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου στην παραλία της Τ.Κ. Βαλιμητίκων Δήμου Αιγιαλείας.

Ακόμη, έγκριση απόδοσης λογαριασμού παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας. Έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2018 και έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2018 για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr