background img
banner
banner

Αρχή με υποσχέσεις ο Παναιγιάλειος

ME 24 ΠΑΙΚΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 

 Στο Δημοτικό Στάδιο χάρηκαν την πρώτη τους προπόνηση ντυμένοι στα «μελανόλευκα», οι νεαροί ποδοσφαιριστές που ήρθαν από την Κ20, από τις δοκιμές που είχαν προηγηθεί, από αποτελεσματικές κινήσεις του τεχνικού τιμ και της διοίκησης.

Υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Κοντογιάννη, αλλά και του Δημήτρη Ψυχογιάννη που ανέλαβε επίσημα, έγινε το ζέσταμα και ακολούθησε «οικογενειακό» διπλό.

Με φανερή την προσπάθεια να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν έδαφος στα μάτια της τεχνικής ηγεσίας, το διπλό θύμιζε κάτι από επίσημο αγώνα, ικανοποιώντας μέχρι σε ένα σημείο τον Μιχάλη Κοντογιάννη, που δεν έπαυε να δίνει οδηγίες.

Και ο Βαρνακιώτης στους τερματοφύλακες

Σαν εμπειρότερος, ο Άγγελος Βαρνακιώτης είχε επωμιστεί έναν επί πλέον ρόλο στην προπόνηση, έχοντας αναλάβει με οδηγίες του, την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Συνολικά ήσαν τέσσερις και μοιράστηκαν τον χρόνο συμμετοχής στις εστίες των δυο ομάδων.

Η τεχνική ηγεσία Μιχάλης Κοντογιάννης και Δημήτρης Ψυχογιάννης

Περισσότεροι σήμερα

Στην σημερινή προπόνηση που θα γίνει πάλι στις 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο, αναμένονται περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αφού κάποιοι έπρεπε να εξασφαλίσουν τα δελτία τους, ώστε να μείνουν ελεύθεροι για τον Παναιγιάλειο. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι γνωστοί και επιλεγμένοι από την τεχνική ηγεσία.

Η χθεσινή λίστα περιλάμβανε τους ποδοσφαιριστές: Παναγιωτόπουλο, Κουτσουμπή, Βαρελά, Σοβατζόγλου, Βαρνακιώτη, Κόλλα, Κυριακόπουλο, Εριόλ, Κουτρόπουλο, Μάζη, Μαυρομμάτη, Μπακατσέλο, Καλόφωνο, Δημητρέλη, Μπήτρα, Σπυρόπουλο, Γκίνη, Ρόρο, Παπαλεξόπουλο, Σκούτα, Παυλάκη, Παπασπηλιόπουλο.

Κυριακή ρεπό από Δευτέρα διπλές οι προπονήσεις

Με αυτό το πρόγραμμα θα κυλήσει η προετοιμασία του Παναιγιάλειου μέχρι το Σάββατο. Θα ακολουθήσει το ρεπό της Κυριακής και από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

Αντώνης Γκόλφης

 

Και ο Αντώνης Γκόλφης στις …επάλξεις

Είχε αναλάβει την περυσινή σεζόν για ένα μικρό χρονικό διάστημα τη θέση του γενικού αρχηγού στον Παναιγιάλειο. Τώρα δίνει πάλι το παρών, θέλοντας από την πλευρά του να βοηθήσει στο «χτίσιμο» μιας νέας ομάδας που δημιουργείται, με δραστηριότητες, γνώσεις και εμπειρίες.

Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος με τον Γιώργο Μπακατσέλο

 

Θα λείψει σήμερα ο Δ. Κυριακόπουλος

Στο τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Κυριακόπουλος ζήτησε άδεια από την τεχνική ηγεσία, για να απουσιάσει στην προπόνηση της Πέμπτης. Και πως  να του αρνηθείς, αφού ήθελε να παρακολουθήσει τον αδελφό του Γιώργο, που αγωνίζεται με τον Αστέρα Τρίπολης και αντιμετωπίζει στις 9 το βράδυ, την Σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν.

Δεν ανακοινώθηκε το ΔΣ

Η απουσία του Γιώργου Γκάμαρη στην Αθήνα, καθυστερεί και την επίσημη ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου στον Παναιγιάλειο. Εκείνο που προέχει αυτή την ώρα, είναι να υπάρχει δραστηριοποίηση σε κάθε μέτωπο, δια μέσου της άτυπης διοίκησης.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr