background img
banner
banner

Παρέλαβαν πλακέτα για το Επιμελητήριο Τηλιγάδης και Δεληγιάννης

ΣΤΗΝ 17η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΓΗΣ

Ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης και ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος Κώστας Δεληγιάννης εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Αχαΐας, στην 17η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, όπου και παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα για την συμβολή και στήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, όλα αυτά τα χρόνια στην διοργάνωση. Μάλιστα, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, χαιρετισμό στην έναρξη της έκθεσης απηύθυνε ο κ. Τηλιγάδης.

Η Αγροτική έκθεση Χαλανδρίτσας, είναι ένα σημαντικό γεγονός που δεν έχει να κάνει μόνο με την Χαλανδρίτσα και την ευρύτερη περιοχή του Ερυμάνθου αφού αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση στο είδος της σε όλη την Δυτική Ελλάδα, αναδεικνύοντας κάθε χρόνο την αξία των τοπικών προϊόντων και τους «θησαυρούς» της Αχαϊκής γης μέσα από χιλιάδες είδη που μπορούν να δουν από κοντά οι επισκέπτες στα περίπτερα της έκθεσης.

Οι τοπικές επιχειρήσεις προβάλλουν τα προϊόντα τους στα περίπτερα της έκθεσης, στα λιθόστρωτα μονοπάτια του παραδοσιακού οικισμού της Χαλανδρίτσας, ανάμεσα στα πέτρινα σπίτια, τις παραδοσιακές βρύσες με τα τρεχούμενα νερά και τους αιωνόβιους πλατάνους. Το πρόγραμμα της έκθεσης είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις και με παράλληλες δράσεις για όλους τους επισκέπτες.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr