background img
banner
banner

Αυτή την Κυριακή η 3η Αθλητική Συνάντηση στην Λίμνη Τσιβλού!

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το γεγονός του Οκτωβρίου για την Αιγιάλεια τείνει να γίνει η Συνάντηση στην Λίμνη Τσιβλού. Μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, ο δήμος Αιγιαλείας διοργανώνει την 3η Αθλητική Συνάντηση στην Λίμνη Τσιβλού, αυτή την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, με ενδιαφέρουσες δράσεις μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον!
Την Συνάντηση διοργανώνει και φέτος η αντιδημαρχία Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ. Αιγιαλείας «Πολιτισμός – Παιδεία – Αθλητισμός – Κοινωνική Προστασία», της αντιδημαρχίας Ανατολικής Αιγιάλειας και της Τ.Κ. Πλατάνου. Συνεργαζόμενοι φορείς είναι η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δ. Αιγιαλείας, ο Αθλητικός Σύλλογος «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»,ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατ. Αιγιάλειας, Φορέας Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού, το Κέντρο Περιβαντολλογικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας -Ακράτας και η Αθλητική Ένωση Ακράτας – Αιγείρας.

Όπως επισήμανε στο Protinline.gr  ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄μετά την ανταπόκριση που έτυχαν τα δύο προηγούμενα χρόνια οι αντίστοιχες εκδηλώσεις που διοργανώσαμε, προετοιμάσαμε και φέτος την Συνάντηση, ευελπιστώντας να αναδείξουμε το τόσο σημαντικό και ξεχωριστό αυτό κομμάτι του δήμου μας, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν το απείρου κάλλους φυσικό τοπίο, να ασκηθούν μέσα σε αυτό, να περιηγηθούν και να περάσουν όμορφα΄΄.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον 3ο Αγώνα Δρόμου – Γύρος Λίμνης Τσιβλού (10χλμ. Ενηλίκων, 5,5χλμ. και 2χλμ. για παιδιά) με ώρα έναρξης 11.00 το πρωί της Κυριακής.
Από τις 11.30 ως τη 1.00 το μεσημέρι, προβλέπεται γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και ελεύθερη γευστική δοκιμή της τοπικής γαστρονομίας.
Να σημειωθεί ότι ο πολύ δραστήριος Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατ. Αιγιάλειας θα είναι για ακόμα μια χρονιά εκεί και φυσικά όσοι παραγωγοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα είναι παρόντες διαφημίζοντας τα προϊόντα τους σε ειδικά περίπτερα που θα είναι στημένα πλάι στη λίμνη (λάδι, κρασί, παραδοσιακά γλύκά, λαχανικά και φρούτα, ζυμαρικά, σαπούνια κ.λπ.). Σύμφωνα με τον Σύλλογο, ΄΄είναι μια μοναδική ευκαιρία διαφήμισης των ντόπιων παραγωγών και των τοπικών προϊόντων, μιας και ο γύρος της Λίμνης προσελκύει κάθε φθινόπωρο πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα΄΄.
Παράλληλα, από τις 10.30 ως τις 3.00 το μεσημέρι, θα υπάρξει δωρεάν συμμετοχή του κοινού σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες (μαθήματα Τοξοβολίας, επίδειξη καγιάκ από πρωταθλητή Ελλάδος, Flying Fox, βόλτες με βάρκες rafting και καγιάκ κ.λπ.).

Συμβάλει στην προβολή του τόπου

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δ. Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης, μιλώντας στο Protinline.gr για την διοργάνωση, είπε πως αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Αιγιάλεια που συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή του τόπου μας και κυρίως αυτού του πανέμορφου αξιοθέατου, της Λίμνης Τσιβλού.
΄΄Πραγματικά, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με το μοναδικό τοπίο, αξίζουν τον κόπο να συμμετάσχει κανείς και καλούμε όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους να είναι παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση.
Στα παιδιά, οι δράσεις θα προσφέρουν παιχνίδι, χαρά και όλα όσα ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει και στους μεγάλους, εκτός από τα οφέλη του αθλητισμού, την ευεξία και την ικανοποίηση. Παράλληλα, θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να γνωρίσουν αυτό το «στολίδι» της Αιγιάλειας. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε επισκέπτες και από άλλες περιοχές΄΄, είπε ο κ. Βαρδάκης, προσθέτοντας ότι ΄΄πολλές ακόμη περιοχές θα ζήλευαν την διοργάνωση μέσα σε αυτό το τοπίο΄΄…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr