background img
banner
banner

Καταγγέλλουν ότι τους ζήτησαν χρήματα για να μην βεβαιώσουν το πρόστιμο!

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.

Την δική τους… εξήγηση στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε προ ημερών με την επίθεση σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων κατά την διάρκεια φορολογικού ελέγχου, δίνουν ιδιοκτήτης και εργαζόμενος στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αίγιο, οι οποίοι φέρονται να χειροδίκησαν εις βάρος των δύο ελεγκτών. Και οι δύο καταγγέλλουν ότι τους ζήτησαν χρήματα για να μην βεβαιώσουν το πρόστιμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος που ενεπλάκη και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ ο ιδιοκτήτης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο τις επόμενες μέρες. Ο λόγος είναι πως αμέσως μετά το επεισόδιο διέφυγε και δεν συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου όταν δυο υπάλληλοι της Υ.Ε.Δ.Δ.Ε., μπήκαν για έλεγχο στην ψησταριά. Ζήτησαν όσα παραστατικά προβλέπονται και διαπίστωσαν παραβάσεις. Τότε σημειώθηκε το επεισόδιο. Κάποιος διερχόμενος ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά με περιπολικό του Α.Τ. Αιγίου και πέντε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μάλιστα καταδίωξαν -με τρόπο σχεδόν κινηματογραφικό- τον έναν από τους δύο φερόμενους ως δράστες που προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας σε ακάλυπτο γειτονικής πολυκατοικίας. Τελικά όμως συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο δεύτερος εκ των κατηγορούμενων, ο εστιάτορας κατάφερε να διαφύγει.

Ιδιοκτήτης καταστήματος: ΄΄Εγώ νταβατζιλίκια δεν πληρώνω΄΄!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, με δηλώσεις του στο site NewsIt.gr, παρουσιάζει την δική του εκδοχή, παραδεχόμενος πως χτύπησε τους εφοριακούς, υποστηρίζοντας όμως ότι εξερράγη όταν εκείνοι του ζήτησαν χρήματα! ΄΄Μου είπαν να τους δώσω 300 ευρώ για να φύγουν. Διαφορετικά θα μου έκοβαν πρόστιμο 1.300 ευρώ όπως και έκαναν τελικά΄΄, αναφέρει, προσθέτοντας: ΄΄Κάποια στιγμή ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και του ζήτησαν την απόδειξη. Εγώ του την είχα κόψει αλλά αυτός δεν την πήρε. Τότε μπήκαν μέσα και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο. Εγώ νταβατζιλίκια δεν πληρώνω. Τους είπα ότι τα έβαλαν με λάθος άνθρωπο. Κουβέντα στην κουβέντα έπεσε το ξύλο. Του έριξα μια μπουνιά και έφυγε έξω από το κατάστημα. Άρχισα να τον κυνηγάω. Για ένα μεροκάματο τα κάνουμε όλα. Ένα μεροκάματο για να ζήσουμε΄΄.
Από την πλευρά του, και ο υπάλληλος που καταδικάστηκε ανέφερε πως οι άνδρες της Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. ζητούσαν χρήματα. Σε ό,τι αφορά τα περί… ξύλου της χρονιάς, είπε ότι δεν ισχύει και πως έπεσαν μόνο δύο μπουνιές… Πάντως και οι δύο ελεγκτές πέρασαν την επίμαχη νύχτα στο νοσοκομείο και το πρωί πήραν εξιτήριο…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr