background img
banner
banner

Έμφαση και στην Ανατολική Αιγιάλεια από το Νομικό Πρόσωπο του δήμου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΒΑΡΔΑΚΗ

Σε δύο σημεία εστίασε κατά την επίσκεψή του στην Ανατολική Αιγιάλεια την περασμένη Πέμπτη, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός- Παιδεία- Αθλητισμός- Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στις αθλητικές υποδομές όσο και στην κοινωνική πρόνοια. Στο πλαίσιο της δημιουργίας του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Ακράτας, ο πρόεδρος επισκέφθηκε τον χώρο, ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποίησε αυτοψία στο γήπεδο Αιγείρας.

Σύντομα Βρεφονηπιακός ο Παιδικός Σταθμός Ακράτας!

Μετά την λειτουργία τμήματος βρεφών στον Α΄ και Β΄ Παιδικό Σταθμό Αιγίου και την μετατροπή σε βρεφονηπιακό, αναλόγως πρόκειται να λειτουργεί σε λίγες μέρες και ο Παιδικός Σταθμός Ακράτας. Ήδη στον Α΄ και Β΄, το τμήμα βρεφών λειτουργεί σε άψογες συνθήκες, μετά την διαμόρφωση και τις εργασίες που έγιναν και την δημιουργία τριών νέων αιθουσών. Ανάλογες παρεμβάσεις έχουν γίνει και στην Ακράτα, με τον κ. Βαρδάκη να διαπιστώνει πλήρη ετοιμότητα ώστε να λειτουργήσει.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του είχε συνεργασία με την διευθύντρια και τις εκπαιδευτικούς όπου τον ενημέρωσαν για την λειτουργία του σταθμού και για κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. ΄΄Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον χώρο έτσι όπως διαμορφώθηκε και πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσει την λειτουργία του ως βρεφονηπιακός πλέον, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Ακράτας΄΄, σχολίασε στην «Π» ο κ. Βαρδάκης, εκτιμώντας ότι εντός του Δεκεμβρίου πρόκειται να λειτουργήσει. Ήδη, κούνιες, αλλαξιέρες και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός βρίσκονται στις θέσεις τους εντός της αίθουσας που έχει διαμορφωθεί.

Έργα και βελτιώσεις στον αθλητικό χώρο της Αιγείρας

Στο… μέτωπο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ φροντίζει να πραγματοποιεί ο ίδιος επισκέψεις, ώστε να έχει ιδία άποψη για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. Κάτι ανάλογο συνέβη και την Πέμπτη όπου επισκέφθηκε το γήπεδο εκεί όπου προβλέπεται παρέμβαση στον χλοοτάπητα. Σημειώνεται ότι το έργο έχει εγκριθεί αφού έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επίσης, όπως έκανε γνωστό ο κ. Βαρδάκης, παρέμβαση θα υπάρξει και στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στον ίδιο αθλητικό χώρο. ΄΄Θα φροντίσουμε να γίνουν βελτιώσεις σε όλο το αθλητικό κέντρο Αιγείρας΄΄, σημείωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί, είχε συνεργασία τόσο με τον αντιδήμαρχο Ακράτας –Αιγείρας Γιώργο Γιοβά, όσο και με τον πρόεδρο της Αιγείρας, Ηλία Σταθακόπουλο.

Αυτοψία στο γήπεδο Ροδιάς εντός της εβδομάδας

Να σημειωθεί τέλος ότι η επόμενη αυτοψία από τον κ.Βαρδάκη θα γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας στο γήπεδο Ροδιάς, προκειμένου να εξεταστούν τα έργα και οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την βελτίωσή του.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr