background img
banner
banner

“Χόρευαν” στη βροχή οι Λύκαινες (3-1)

 

Υπό βροχή διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ο πρώτος φετινός αγώνας των Λύκαινων Αιγιάλειας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να φτάσουν στη νίκη με 3-1 επί της “νεοφώτιστης” στην κατηγορία Νίκης Προαστείου. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν δεν χάνονταν πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα που πέτυχαν η Αλεξία Παπαδοπούλου και η Γιάννα Λαλιώτη. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν με την έναρξη της επανάληψης με γκολ που σημείωσε η αρχηγός τους, Κατερίνα Ερδα, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 50΄ πάλι η Λαλιώτη.

ΛΥΚΑΙΝΕΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Βασιλείου, Δεσπ. Νικολάου, Χρ. Νικολάου, Ευγενοπούλου, Ελ. Παπαδοπούλου, Γιαννοπούλου, Αλ. Παπαδοπούλου, Κοντογιάννη, Παπαπέτρου, Λαλιώτη, Φατσιά (αρχ. ενδεκάδα), Μητροπούλου, Βλάχου, Πανίτσα (έπαιξαν ως αλλαγή), Ρουσσά, Καρβέλα, Βασιλειάδου, Δημοπούλου.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Κουτσουδάκη, Καρέλα, Παπαγεωργίου, Τσουρή, Ζαφειροπούλου, Λιβάνη, Στυλιανοπούλου, Πετροπούλου, Σπανού, Ερδά, Πετσίνη (αρχ. ενδεκάδα), Αναγνωστοπούλου, Ματθαίου, Αυγεράκη, Αθανασίου (έπαιξαν ως αλλαγή), Νικολοπούλου, Καρκαβέτσου, Κιρκόφ.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr