background img
banner
banner

Συνεδριάση Δημοτικού Συμβουλίου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»,  θα πραγματοποιηθεί στην Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018,  και ώρα 18:30΄, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχτεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  :

  1. Έγκριση δέκατης τέταρτης (14ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2018.
  2. Έγκριση ελεγμένης απογραφής έναρξης 01-01-2017 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.
  3. Έγκριση ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας έτους 2017.
  4. Έγκριση παραχώρησης τμήματος υπογείου χώρου δημοτικού κτιρίου «Αγίας Ελένης» της Τ.Κ. Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας, για στέγαση γραφείου Κυνηγετικού Συλλόγου.
  5. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης του α’ ορόφου του δημοτικού καταστήματος της Τ.Κ. Νικολαιίκων Δήμου Αιγιαλείας, στον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογος Ελίκης «ΙΩΝΕΣ».
  6. Έγκριση συγκρότησης επιτροπών παραλαβής προμηθειών για το έτος 2019.
  7. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής τμηματικής ή συνολικής παραλαβής παροχής υπηρεσιών για το έτος 2019.
  8. Έγκριση της υπ’ αριθ.109/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Αιγιαλείας, περί αγοράς κατάλληλου οικοπέδου στην Δ.Κ. Αιγίου για ανέγερση 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, για τη μεταστέγαση αυτού.
  9. Έγκριση της υπ’ αριθ.3/2018 απόφασης της Τ.Κ. Βαλιμητίκων Δήμου Αιγιαλείας, περί ανάκλησης της υπ’ αριθ.2/2016 απόφασή της (και της υπ’ αριθ.183/2017 απόφασης του Δ.Σ. Αιγιαλείας).
  10. Ονοματοθεσία ανωνύμου οδού στην Τ.Κ. Καμαρών Δήμου Αιγιαλείας με όνομα «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΦΕΤΣΗ» (σύμφωνα με το υπ’ αριθ.πρωτ.1/27-04-2018 Πρακτικό της Επιτροπής για την ονο-μασία κ.λπ. της Αποκεντρωμένης Δ/σης).
  11. Έγκριση της υπ’ αριθ.117/2018 μελέτης, του προϋπολογισμού και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Ακράτας».
  12. Έγκριση της υπ’ αριθ.119/2018 μελέτης, του προϋπολογισμού και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Ακράτας».
  13. Έγκριση της υπ’ αριθ.120/2018 μελέτης, του προϋπολογισμού και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Αιγείρας».
  14. Έγκριση της υπ’ αριθ.121/2018 μελέτης, του προϋπολογισμού και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Αιγείρας».
  15. Έγκριση της υπ’ αριθ.122/2018 μελέτης, του προϋπολογισμού και του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών έργων Δ.Ε. Αιγίου».
  16. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσία οργάνωσης και προσυνεδριακής υ-ποστήριξης του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου».
  17. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Αποκομιδή απορριμμάτων από τη Δ.Ε. Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας και τη μεταφορά τους στον Σταθμό Μεταφόρτωσης του Δήμου Αιγιαλείας».
  18. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση Επισκευή Αναγόμωση πυροσβεστήρων».
  19. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συντήρησης αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Ερινεού».
  20. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση – επισκευή εξοπλισμού ακτών Δ.Ε. Αιγίου».
  21. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση – επισκευή εξοπλισμού ακτών Δ.Ε. Διακοπτού».
  22. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Συντήρηση – επισκευή εξοπλισμού ακτών Δ.Ε. Συμπολιτείας Δ.Ε. Ερινεού».
  23. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Μετάφραση κειμένων, επιμέλεια και επεξεργασία αυτών για την τουριστική πληροφόρηση και ενημέρωση εκ-δηλώσεων Δήμου Αιγιαλείας».
  24. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Δ.Ε. Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας».
  25. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Δ.Ε. Αιγείρας του Δήμου Αιγιαλείας».
  26. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Δ.Ε. Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας».
  27. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Δ.Ε. Διακοπτού του Δήμου Αιγιαλείας».
  28. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Δ.Ε. Συμπολιτείας του Δήμου Αιγιαλείας».
  29. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής και ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας: «Τεχνική υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφικού αρχείου και βίντεο της Δ.Ε. Ερινεού του Δήμου Αιγιαλείας».

Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr