background img
banner
banner

Ήττα του Κεραυνού από τον Ηλυσιακό στο Αίγιο (57-64) | ΦΩΤΟ

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο Αίγιο υπέστη ο Κεραυνός, αφού μετά το Αιγάλεω την προηγούμενη Τετάρτη στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι, χθες έχασε και από τον Ηλυσιακό με 57-64. Με πολλά προβλήματα πλέον μετά τους τραυματισμούς βασικών παικτών (σε κάθε ματς αυξάνονται) και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το μέλλον της ομάδας μόνο… ρόδινο δεν προβλέπεται.
Ο Αγγελόπουλος (που συνεχίζει να πονάει στο πόδι) έπαιξε 5΄ στο πρώτο δεκάλεπτο και 4΄ στο δεύτερο, πριν μπει πάλι στο παρκέ στο 32΄ σε μία προσπάθεια να βοηθήσει όσο μπορούσε μήπως γυρίσει το ματς που σε εκείνο το σημείο ήταν στο -9.

Ο Τζελέπης δεν έπαιξε καθόλου και θα επιστρέψει σε 3 εβδομάδες, ο Λυμπερέας χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως μετά το κάταγμα στο δάχτυλο, χθες τραυματίστηκε στην τελευταία περίοδο στο πόδι και μετά τη λήξη εμφανίστηκε με πάγο στον μηρό και αναμένεται η επίσημη διάγνωση! Στο 32΄ αποβλήθηκε και ο Κουκουλομμάτης, ενώ να σημειωθεί, ότι στο γήπεδο εμφανίστηκε με πατερίτσες ο Σταθακόπουλος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και που ως γνωστόν έχασε όλη τη σεζόν! Απίστευτα πράγματα…

Ο Κεραυνός θα παλέψει πλέον στη συνέχεια με όσα όπλα διαθέτει και τουλάχιστον, του ήρθαν και κάποια αποτελέσματα ευνοϊκά χθες που τον διατηρούν στο παιχνίδι της παραμονής. Κορυφαίος για την ομάδα του Αιγίου ήταν ο Γιώργος Μούκας ενώ από τον Ηλυσιακό οι Αντωνόπουλος, Καραμπάς.

Με τον Ηλυσιακό δεν ήρθε τελικά στο Αίγιο ο Αντώνης Φώτσης που είχε μια κοινωνική υποχρέωση στην Αθήνα και την πλακέτα που ετοίμασε ο Κεραυνός για να τον τιμήσει, την παρέλαβε μέλος της διοίκησης της Αθηναϊκής ομάδας (φωτ.).


Διαιτητές: Λεκατσάς-Ασημακάκη. Δεκάλεπτα: 9-12, 29-32, 42-48, 57-64.
Κεραυνός Αιγίου (Λιόνας): Μπιτσάκος, Κουκουλομάτης 4, Ράπτης, Κάντας 8 (2), Οικονομίδης, Μπεκρής 6, Μούκας 25 (2), Αγγελόπουλος 5 (1), Λυμπερέας 9, Μουρίκης, Σένα.
Ηλυσιακός (Θωμόπουλος): Γραμματίκας 14 (3), Κοψιάς 2, Καραμπάς 13 (2), Αντωνόπουλος 17 (5), Μπουργάνος 6, Ζαραϊδώνης, Αγγελόπουλος 9, Κουσιαμπάς 3.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr