background img
banner
banner

189 σακιά πλαστικά πώματα…

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Για ακόμη μία χρονιά, τα σχολεία της Αιγιάλειας έδωσαν το «παρών» σε μια δράση που χρόνο με το χρόνο διευρύνεται και ανθίζει, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέλησή τους. Από τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και από δύο σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας, οι μαθητές συγκέντρωσαν 189 σακιά βάρους 10 κιλών περίπου «Ευέλικτα καπάκια».
Ήταν μία αξιόλογη δράση που έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και έγινε με ευαισθησία για το περιβάλλον και την ανακύκλωση που ταυτόχρονα στοχεύουν στην προσφορά σε σχολεία και μαθητές που το χρειάζονται!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας Αθηνά Σκανδάμη, επισημαίνει «Μπράβο στους συναδέλφους μας, στους μαθητές και στους γονείς! Συγχαρητήρια στην Ιωάννα Παπαϊωάννου και Ελένη Αντωνακοπούλου από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κι ένα απίστευτα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αγαπημένους μου, Σωτήρη και Σπύρο Κούτουλα που είναι κάθε χρόνο ακούραστοι και χαμογελαστοί δίπλα μας! Στη μνήμη της Πέννυς…».

Οι σάκοι με τα πλαστικά πώματα συγκεντρώθηκαν από το πρωί ως το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Ρίο.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr