background img
banner
banner

Περιστατικά συνδέονται με μικρόβιο που μπορεί να οφείλεται στα σκουπίδια…

Τα εικοσιτετράωρα περνούν και η αγωνία του κόσμου γιγαντώνεται καθώς η κατάσταση με τα απορρίμματα στους δρόμους είναι τραγική. Η βροχή του Σαββάτου (13/7) παρέσυρε σακούλες και οι δρόμοι γέμισαν απορρίμματα… Έντομα και τρωκτικά υπάρχουν παντού, ενώ κάποιοι θάνατοι ήδη θεωρούνται ύποπτοι με περιστατικά που επιβαρύνθηκαν τελευταία και τους γιατρούς να μην αποκλείουν ότι σχετίζονται με μικρόβιο από τα σκουπίδια…

Παναιγιάλειο συλλαλητήριο μεθαύριο στην πλατεία

Μετά την ευρεία σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο την περασμένη Τετάρτη, για την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 11π.μ. η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων έχει προγραμματίσει Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο για την δραματική κατάσταση που βιώνουμε με τα σκουπίδια.

Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη ώστε να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ότι η υγεία των πολιτών και το δικαίωμα να μην ζουν σε συνθήκες τριτοκοσμικές, είναι αδιαπραγμάτευτο.

΄΄Καλούμε τους Αιγιαλείς σε πάνδημη συμμετοχή την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Αίγιο, στη πλατεία Αγίας Λαύρας και τους Φορείς και Συλλόγους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την ενημέρωση και συμμετοχή των μελών τους΄΄, αναφέρει χαρακτηριστικά η Επιτροπή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr