background img
banner
banner

Χωρίς ναυαγοσώστες κι ας μπήκε ο Ιούλιος…

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ

Σε απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Αιγιαλείας» προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας μετά τον άγονο διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την Οικονομική Επιτροπή με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Οι διαδικασίες… πρόλαβαν το δήμο για ακόμη μία χρονιά καθώς η έλλειψη ενδιαφέροντος έχει αφήσει ακάλυπτες της παραλίες, παρά το γεγονός ότι ο Ιούλιος ήδη μπήκε.
Η σχετική απόφαση ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας δεδομένου ότι οι καθορισμένες πολυσύχναστες παραλίες της Αιγιάλειας παραμένουν χωρίς κάλυψη, κάτι που άλλωστε είχε συμβεί και πέρυσι με την αρμόδια αρχή, το Λιμενικό Τμήμα, να έχει επιβάλει πρόστιμα στον δήμο…

Και φέτος, η ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του Δήμου ήδη έχει καθυστερήσει με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά πιθανή η επιβολή προστίμων από το λιμεναρχείο.

Ταυτόχρονα, η απουσία ναυαγοσωστικής κάλυψης έχει ως συνέπεια την μη παροχή υπηρεσιών ασφάλειας των λουόμενων καθώς και την απώλεια του βραβείου της Γαλάζιας Σημαίας από τις ακτές Αλυκής και Διγελιωτίκων, Ελαιώνα και Πούντας. Να σημειωθεί ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνη με τις διαδικασίες να… τρέχουν τώρα ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr