background img
banner
banner

Έκλεισαν σκυλί σε τσουβάλι για να μην παίρνει ανάσα…

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΩΘΗΚΕ

Κι όμως… Στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, ανάμεσα σε ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, με Παιδεία και συναισθήματα, υπάρχουν κι αυτοί που δεν διστάζουν σε τίποτα να τυραννήσουν μέχρι θανάτου ένα αθώο ζωάκι…

Ανατριχιάζει κανείς ακούγοντας τις περιγραφές αυτών που βρήκαν ένα κουτάβι μέσα σε τσουβάλι σε αυλόπορτα στη Ζήρια, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως αυτός ο νοσηρός εγκέφαλος μπορεί να πράξει το ίδιο και σε άνθρωπο…

Η Σάρα, ένα χαριτωμένο κουτάβι, βρέθηκε μέσα σε τσουβάλι δεμένο με σύρμα -για να ναι σίγουρο πως δε θα καταφέρει να αποδράσει-, κρεμασμένη στα κάγκελα μιας αυλόπορτας στη Ζήρια.
Κατάφερε να επιβιώσει και να βγει σώα από το μαρτύριό της. Είναι τριών μηνών και κάτι και πολύ καλός χαρακτήρας.

Με βλέμμα που μαρτυρά την αγωνία και την απορία της για το τι συμβαίνει και σε τι έφταιξε, σου κλέβει την καρδιά και θες να την σφίξεις στην αγκαλιά σου μέχρι να τα ξεχάσει όλα. Χαρίζεται από τον Φιλοζωικό Σύλλογο, μη ζητώντας πολλά, παρά μόνο ένα χάδι… (τηλ. 26960 32320).

Επιχορήγηση από το υπουργείο για τα αδέσποτα

Εντωμεταξύ σε αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που αφορά «επιχορήγηση για αδέσποτα» προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή του την περασμένη εβδομάδα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Πρόκειται για τακτικό ένταλμα πληρωμής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που κατατέθηκε σε λογαριασμό του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος και αφορά το ποσό των 4.444,77 € από «επιχορήγηση για αδέσποτα». Η απόφαση του Δ.Σ. όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ομόφωνη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr