background img
banner
banner

Έφαγαν και ήπιαν τσάμπα αλλά συνελήφθησαν!

Η Ο.Π.Κ.Ε. ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ

Πρωτοφανή θρασύτητα έδειξαν δύο άνδρες 36 και 41 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επισκέφθηκαν κατάστημα εστίασης στο Ρίο, έφαγαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Αίγιο σε μπαρ για να… απολαύσουν το ποτό τους και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι από θαμώνα. Τελικώς όμως εντοπίστηκαν από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθησαν!

Το περιστατικό συνέβη αρχικά σε ψησταριά στην περιοχή του Ρίου. Τα δύο άτομα, αρκετά γνωστά στην αστυνομία, πήγαν στο ψητοπωλείο, έφαγαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν ούτε… ευρώ. Στη συνέχεια κατέφθασαν στο Αίγιο σε μπαρ της περιοχής και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από θαμώνα, ένα πορτοφόλι, που  περιείχε το χρηματικό πόσο των 50 ευρώ.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για τα περιστατικά και έστησε μπλόκα προκειμένου να τους σταματήσει. Τελικά οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τα ξημερώματα το αυτοκίνητο των δύο δραστών, μάρκας Nissan και τους συνέλαβαν επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος της Πούντας. Το δε πορτοφόλι βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr