background img
banner
banner

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ακράτας και εξέταση μαθητών

ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κ.Υ. Ακράτας πραγματοποιήσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, για δωρεάν ηλεκτροκαρδιογραφικό και υπερηχογραφικό έλεγχο μαθητών.

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης και οι συνοδοί δάσκαλοι είχαν τη χαρά να πραγματοποιήσουν επίσκεψη που περιλάμβανε εκτός από ηλεκτροκαρδιογραφική και υπερηχοκαρδιολογική εξέταση από έμπειρους ιατρούς και ενημερωτική ξενάγηση στους χώρους για το ρόλο του Κέντρου Υγείας στην προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους ασθενείς της περιοχής. Τη σημαντική και πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση παρείχε ο Πολύβιος Κατσάνης, διοικητικός υπάλληλος.

Η Διευθύντρια του σχολείου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ιατρούς Ανδρέα Μαζαράκη, Δ/ντή Καρδιολόγο και Κων/νο Μπαρδούκη, Επιμελητή Β΄ στην καρδιολογική του Γ.Ν. Πατρών Άγιος Ανδρέας, τον δ/ντή Σπύρο Μάρκου, την Θωμαέλλα Τσουβαλτζίδου ιατρό του Κ.Υ. Ακράτας και την Αγγελική Τσιατά παιδίατρο του Κ.Υ., καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό. ΄΄Τέτοιου είδους δράσεις ευαισθητοποιούν τους μαθητές σε καίρια ζητήματα σαν αυτά της υγείας, τους κοινωνικοποιούν και εμπλουτίζουν σε πολλά επίπεδα τις γνώσεις τους΄΄, όπως αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου Αναστασία Ευσταθίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr