background img
banner
banner

Αθλητισμός και τέχνη

Η αγάπη για τον αθλητισμό δεν είναι πάντα μόνη της. Συνδυάζεται πολλές φορές με άλλα χόμπι, με άλλες τέχνες και επιστήμες.

Πόσο μάλλον όταν το έχεις κληρονομικό και στο αίμα σου, πόσο μάλλον όταν το ξεκινάς από τεσσάρων ετών. Ο μικρός Σπύρος Καλογέρης …ερωτευμένος με το κλαρίνο από τα πρώτα του βήματα, έφτασε να έχει κάνει τεράστια άλματα στις οκτάβες του παραδοσιακού μας οργάνου. Μάγευε με το παίξιμό του από ηλικίας 7 ετών, πόσο μάλλον τώρα που έχει συνδυάσει ωδείο και άλλες παράλληλες μουσικές εμπειρίες. Τον χαίρονται στην Ακαδημία της Θύελλας Αιγίου, που για χατίρι του προέδρου Γιώργου Παξιμάδη, ο Σπύρος έπαιξε ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια.

Τον χαίρεται σε πρώτο βαθμό συγγένειας ο θείος του Σπύρος Σουλιώτης, που με τη σειρά του ασχολήθηκε με το ακορντεόν, τον καμαρώνουν οι γονείς του με τον εικονιζόμενο πατέρα του Πέτρο, να τον …τρέχει αδιαμαρτύρητα από το ωδείο στην Ακαδημία της Θύελλας Αιγίου και σε όλες τις άλλες υποχρεώσεις της ηλικίας.

Το μέλλον του μικρού Σπύρου διασταυρώνεται σε αθλητικές και μουσικές οδούς, ας αποφασίσει ο ίδιος τι απ’ όλα θα ακολουθήσει.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr