background img
banner
banner

Κλοπή χρηματοκιβωτίου… κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της συμμορίας

ΜΕ ΛΕΙΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Διάρρηξη με… κάτι από το πρόσφατο παρελθόν σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό. Άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα, εισήλθαν στον χώρο και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που στο εσωτερικό του… έκρυβε περίπου 20.000 ευρώ…

Οι δράστες λίγο πριν τις 4.30 το πρωί (προφανώς περισσότεροι του ενός δεδομένου ότι κατάφεραν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο), μετέβησαν στο σημείο με αυτοκίνητο το οποίο έφεραν κοντά στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Ταχυδρομείο. Με ευκολία παραβίασαν την είσοδο χρησιμοποιώντας λοστό, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, και βρέθηκαν μέσα στο κατάστημα. Σε χρόνο… μηδέν κουβάλησαν το χρηματοκιβώτιο, το έβαλαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Ήχησε ο συναγερμός

Να σημειωθεί πως παρότι ο συναγερμός χτύπησε αμέσως και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, κανείς από τους περίοικους δεν κατάφερε να δει τους δράστες που λειτούργησαν αστραπιαία. Μέσα στο χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, βρίσκονταν περί τις 20.000 ευρώ.

Χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο που στη συνέχεια έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους

Λίγη ώρα αργότερα, κι ενώ η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, στο ύψος της γέφυρας Ζαχλωριτίκων, στο δρόμο προς Νιάματα, βρέθηκε απανθρακωμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla, το οποίο χρησιμοποίησαν προφανώς οι δράστες και φρόντισαν να… κάψουν τα ίχνη τους αφού προηγουμένως μετέφεραν το χρηματοκιβώτιο σε άλλο όχημα.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, ήταν άμεση, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους. Όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για καλά προσχεδιασμένη διάρρηξη, ενώ ο τρόπος που λειτούργησαν οι δράστες είναι πανομοιότυπος με αυτόν που δρούσε η εγκληματική συμμορία που εξαρθρώθηκε πριν λίγο καιρό, έχοντας… κατακλέψει πριν επιχειρήσεις και υπηρεσίες της Αιγιάλειας…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr