background img
banner
banner

Δημιουργική απασχόληση στο ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα»

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Η Μικρή Παρέα», αποφάσισαν από κοινού να δώσουν στα παιδιά των μελών του Συλλόγου τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά τα απογεύματά τους για τέσσερις ώρες στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ στην οδό Παναγιωτοπούλων 8, στην καρδιά της πόλης του Αιγίου.

Το ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα» προσφέρει προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης εντελώς δωρεάν για τα παιδιά των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας ηλικίας 5-12 ετών, καθώς χρηματοδοτείται από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Έτσι τα μέλη του συλλόγου δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως Μουσικοκινητική Αγωγή, Κατασκευές, Χειροτεχνίες, Επιτραπέζια Παιχνίδια, Θεατρική Αγωγή, Ζωγραφική, Χορογραφίες, Ρομποτική, Ντοκιμαντέρ, Αγγλικά και Πληροφορική χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση και αφορά στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ θέσεων φροντίδας, φιλοξενίας και δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά ηλικίας από 5 – 12 ετών.

Το πρόγραμμα και τι περιλαμβάνει

Ποιους αφορά: Α. Μητέρες που έχουν παιδιά ηλικίας από 5 – 12 ετών, Β. Άτομα (γυναίκες ή άνδρες) που έχουν την επιμέλεια παιδιών,  Γ. Άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία. Το πρόγραμμα έχει χρονική διάρκεια 11 μηνών. Ξεκινάει από την 1η Σεπτέμβρη του 2020 και ολοκληρώνεται στης 31 Ιουλίου του 2021. Τα παιδιά καθημερινά – εκτός Σαββάτου και Κυριακής –έχουν την δυνατότητα για τέσσερις (4) ώρες κάθε μέρα να παρακολουθούν διάφορες δραστηριότητες ανάλογα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με επωνυμία «Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΑ» έχει ως κύριο σκοπό τη σωστή αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου των παιδιών, μέσω πληθώρας αθλητικών, καλλιτεχνικών & διαθεματικών δραστηριοτήτων, που θα διευρύνουν και θα προάγουν τις δεξιότητες και τις κλίσεις τους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και θα τα βοηθήσουν στην ομαλή κοινωνικοποίηση τους, καθώς και την εξυπηρέτηση των γονέων.

Η απασχόληση παρέχεται μέσω θεματικών ωριαίων δραστηριοτήτων στους παρακάτω τομείς: Εικαστικές τέχνες – Ζωγραφική, Θεατρική &Συναισθηματική αγωγή, Αφήγηση παραμυθιών, Αθλητικές δραστηριότητες, Χειροτεχνίες, Κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, Δημιουργική απασχόληση μέσω πληθώρας παιχνιδιών, Παιδικά προγράμματα Η/Υ και Ρομποτική, Μουσικοκινητική, Χορογραφίες Οι εγγραφές εισαγωγής στο πρόγραμμα ξεκινούν από μέσα Μαΐου και ολοκληρώνονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιουνίου 2020. Οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν πλήρως για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται εισαγωγής στο σύστημα. Μετά το πέρας του ανωτέρου χρονικού διαστήματος οι εγγραφές δεν γίνονται δεκτές από το ηλεκτρονικό σύστημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΩΝ 8, ΑΙΓΙΟ (1ος όροφος φροντιστηρίου Κωστάρα). ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2691600749, 6970 515688, 10:00–21:00 όλες τις ημέρες. Facebook:mikriparea&Email: [email protected] .


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr