background img
banner
banner

Υπέρ των πρωτοβουλιών του δημάρχου για την άρδευση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Τα συγχαρητήριά του για τις μεταρρυθμίσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με τη διαχείριση της άρδευσης, εξέφρασε στον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Καλαμιά και τ. πρόεδρος του χωριού Γιάννης Παπαϊωάννου, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Η άποψη του κ. Παπαϊωάννου θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας, δεδομένης της μεγάλης του εμπειρίας και της βαθιάς γνώσης του σχετικά με το οργανωμένο σύστημα άρδευσης.
Ο κ. Παπαϊωάννου δηλώνει σχετικά: «Με αίσθημα ευθύνης ο Δήμος Αιγιαλείας έλαβε τη μεγάλη απόφαση να μεταφερθεί η άρδευση στη ΔΕΥΑ και να εφαρμοστεί δίκαιο και τίμιο τιμολόγιο για όλους τους αρδεύομενους.

Έτσι, θα διαφυλάξει το πολύτιμο αγαθό έναντι αυθαιρεσιών που επί σειρά ετών δημιουργούσαν έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου και ευνοούσαν όλους όσους επιδίωκαν την κοντόφθαλμη και μικροπολιτική διαχείρισή του.

Το νερό ανήκει σε όλους! Το νερό κοστίζει! Ανήκει σε όλους όσους δηλώνουν τις αρδευόμενες εκτάσεις, αρδεύουν την έκταση που δηλώνουν και πληρώνουν με συνέπεια για την έκταση που αρδεύουν. Ανήκει σε όλους όσοι δεν φοβούνται τη διαχείρισή του».

Και προσθέτει: «Δίκαιο σύστημα είναι η επιτήρηση του νερού, η κοστολόγησή του, η πληρωμή του και η χρήση του σύμφωνα με τις ανάγκες.
Η ανεξέλεγκτη χρήση και κατάχρηση υποσκάπτει κάθε προσπάθεια. Για την επιτυχία του εγχειρήματος είμαστε όλοι υπεύθυνοι».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr