background img
banner
banner

Ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλευρό των μελών του και για το click away

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ

Παρότι έχει ζητήσει την άρση του click away εκτιμώντας πως βοηθά μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις με οργανωμένα e-shops, ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, στην προσπάθειά του να στηρίξει και να βοηθήσει τα μέλη του, προτίθεται να ανακοινώσει λίστα με τα καταστήματα που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο πωλήσεων. Καλεί δε όσους εφαρμόζουν το click away να το γνωστοποιήσουν στη γραμματεία του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Ε.Ε.Ε.Σ.Α. σημειώνονται τα εξής: ΄΄Αγαπητοί συνάδελφοι ,πιστεύουμε ότι η υπηρεσία “παράδοση – παραλαβή εκτός”- click away δεν βοηθάει το λιανεμπόριο παρά μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις με οργανωμένα e-shop και έχουμε ζητήσει από τη κυβέρνηση την άρση της. Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε όμως, θα παρακαλούσαμε όσα καταστήματα κατά τη διάρκεια του lockdown εξυπηρετούν τους καταναλωτές με τηλεφωνικές, ηλεκτρονικές ή με μηνύματα παραγγελίες με την υπηρεσία “παράδοση – παραλαβή εκτός”, να ενημερώσουν την γραμματεία του συλλόγου μας ώστε να ανακοινώσουμε λίστα με τα καταστήματα μέλη μας΄΄.

Προσθέτει επίσης, τα ακόλουθα: ΄΄Αγαπητοί καταναλωτές , δώστε δύναμη στο μικρούς Εμπόρους του τόπου μας, ώστε να μην πάρουν όλο το μερίδιο οι πολυεθνικές. Αναμένουμε την άμεση απάντηση στο μέιλ του συλλόγου καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα και τηλέφωνα του πρόεδρου αλλά και όλων των μελών του προεδρείου΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr