background img
banner
banner

‘’Σβήνει φωτιές’’ στο κέντρο της άμυνας

ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Γεννημένος το 1995 ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Παπασπηλιόπουλος, ήρθε από την Νίκη Προαστείου να ενισχύσει και να θωρακίσει το μελανόλευκο κέντρο της άμυνας.
Με πλούσια σωματικά προσόντα και μεγάλες ικανότητες στο ψηλό παιχνίδι, ο Παπασπηλιόπουλος αποτελεί μια ιδανική λύση για το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας, που τον εμπιστεύεται και του δίνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η παράλληλη ενασχόλησή του στο Σώμα της Πυροσβεστικής, του είχε αφαιρέσει κάποιες ομαδικές προπονήσεις περισσότερο στο διάστημα της προετοιμασίας. Ο ίδιος …κλέβει από τον ελεύθερο χρόνο του, για να συμπληρώσει αυτά τα κενά, αφού σε κάθε αγώνα του Παναιγιάλειου έχει σαν προτεραιότητα να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και ετοιμότητα, όπως αποκαλύπτει σήμερα στο protionline.gr

Πιστεύεις ότι η μεταγραφή σου στον Παναιγιάλειο χαράζει ξεχωριστή πορεία στην καριέρα σου;

 

Σίγουρα η μεταγραφή μου στον Παναιγιάλειο, είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα. Παράλληλα φυσικό είναι να χαράζει μια ανοδική πορεία και στην καριέρα μου. είναι τέτοια η τάξη μεγέθους της ιστορικής αυτής ομάδας, που ανεβάζει και σένα τον ίδιο.

Η ιστορία του Παναιγιάλειου προβάλλει αυξημένες απαιτήσεις. Νομίζεις ότι με την απόδοσή σου καλύπτεις αυτές τις ανάγκες;

Είναι αλήθεια ότι είναι απαιτητικό να βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο Παναιγιάλειος, καλά αυτό φυσικά έχει να κάνει με την μεγάλη ιστορία του, αλλά και με τις απαιτήσεις του κόσμου που θέλουν να βλέπουν τον Παναιγιάλειο να πρωταγωνιστεί. Θεωρώ όμως ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή την απαιτητική ομάδα και για αυτό πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ακόμα και στις προπονήσεις.

Από την Α΄ κατηγορία ακολούθησε η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, ήσουν έτοιμος για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα στον Παναιγιάλειο στο μυαλό μου ήταν να είμαι στην Γ’ Εθνική. Το λέω αυτό διότι και όταν πήγα η ομάδα βρισκόταν σε αυτή την κατηγορία, όμως δυστυχώς πέσαμε στο Α’ Τοπικό. Παρόλα αυτά αυτό έκανε την ομάδα πιο δυνατή και εμάς τους παίκτες ακόμα πιο “πεισματάρηδες” έτσι ώστε σιγά – σιγά να επιστρέψει πάλι ο Παναιγιάλειος εκεί που του αξίζει. Φυσικά όμως η Γ’ Εθνική είναι το πρώτο σκαλοπάτι, όμως πηγαίνουμε βήμα – βήμα για να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουμε και εκεί που ο κάθε φίλαθλος θέλει να την δει.

Ο Παναιγιάλειος απέδειξε μέχρι τώρα ότι με λίγες προσθήκες βρίσκεται σε θέση να πρωταγωνιστήσει και στην Γ΄ Εθνική.Η επιτυχία θα έχει διάρκεια στην περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος;

Είναι σίγουρο ότι ο Παναιγιάλειος μπορεί και θέλει να πρωταγωνιστήσει. Φυσικά κάθε βοήθεια ( προσθήκη παικτών) είναι πολύτιμη και θα μπορέσει να δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις. Θεωρώ ότι ο Παναιγιάλειος θα έχει διάρκεια απλά αυτό μένει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και να μην μένουμε στα λόγια.

Ποια σημαντικά θυμάσαι στη μέχρι τώρα καριέρας σου;

Εδώ υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα τα οποία έχουν μείνει χαραγμένα, και αυτό διότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα καλά και τα άσχημα όπως και στην ζωή. Θεωρώ όμως ότι δυο στιγμές είναι οι πιο ξεχωριστές για μένα. Η μία είναι καλή και είναι αυτή που η ομάδα ανέβηκε πάλι στην Γ’ Εθνική κάτι που πραγματικά θα μου μείνει διότι ήταν ένα δυνατό συναίσθημα, και από την άλλη είναι η στιγμή που η ομάδα έπρεπε να παίξει στο Α’ Τοπικό που και εδώ μου έχει μείνει χαραγμένο ένα άσχημο όμως συναίσθημα.

Βλέπεις το ποδόσφαιρο περισσότερο σαν χόμπι ή σαν επάγγελμα;

Η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο το είχα ξεκινήσει σαν χόμπι, όμως η αγάπη μου γι’ αυτό το άθλημα είναι τεράστια, που αν μου δινόταν η ευκαιρία θα έκανα το βήμα παραπάνω. Όμως είμαι ρεαλιστής και αυτή την στιγμή είμαι και στην πυροσβεστική, όπου σε συνδυασμό και των δυο αισθάνομαι γεμάτος. Άλλωστε θεωρώ ότι όταν το ποδόσφαιρο το έχεις σαν χόμπι, το απολαμβάνεις περισσότερο.

Στη μέχρι τώρα συνεργασία σου με τον Παναιγιάλειο παρατήρησες κάτι λάθος, κάτι που θα επιθυμούσες να μην είχε συμβεί;

Στην ομάδα επικρατεί ένα εξαιρετικό κλίμα με τους συμπαίκτες μου καθώς και με την διοίκηση, αλλά παράλληλα δεν θα έλεγα ότι είναι και η δουλειά μου να κρίνω κανέναν. Εγώ αυτό που κάνω είναι να κρίνω τον εαυτό μου μέσα από κάθε προπόνηση και από κάθε παιχνίδι. Να προσπαθώ μέσα από τα λάθη μου να γίνω καλύτερος.

Ποια είναι η επιθυμία, το όνειρό σου στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής σου πορείας;

Η μεγάλη μου επιθυμία είναι να δω τον Παναιγιάλειο κάποια στιγμή στην Α΄ Εθνική και παράλληλα να είμαι και εγώ υγιής, για να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Όμως πρώτα από όλα, αυτό που πρέπει να έχουμε ως επιθυμία (αν και είναι εξωαγωνιστικό), είναι να περάσει η πανδημία και να βγούμε όλοι υγιείς, ώστε να επιστρέψουμε πάλι στην καθημερινότητά μας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr