background img
banner
banner

Ένα βήμα παραπάνω με διαδραστικό πρόγραμμα

ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΙΓΙΟΥ

Διαδικτυακά συνεχίζει τη δράση του το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου, ΠΕ Δυτ. Πελοποννήσου, καθώς το προσκοπικό πρόγραμμα δεν σταματά ποτέ! Οι πρόσκοποι ζουν με την ελπίδα να ανταμώσουν πολύ σύντομα με δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να συνεργαστούν ξεπερνώντας τις δυσκολίες της απόστασης.

Όπως επισημαίνει ο Αρχηγός του Συστήματος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ΄΄ο Προσκοπισμός είναι μια κίνηση που βρίσκει πάντα τον τρόπο να παραμένει ενεργή στην κοινωνία, μεταξύ άλλων να συμβάλλει ενεργά στη διαπαιδαγώγηση των νέων του τόπου μας, ακόμα και αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες για όλους μας, με μηνιαία εκπαιδευτικά προγράμματα από το Νοέμβριο 2020 μέχρι και σήμερα τον Μάρτιο 2021 και συνεχίζουμε…

Το προσκοπικό παιχνίδι και η περιπέτεια δεν σταματούν και συνεχίσουμε το έργο μας διαδικτυακά και σίγουρα αυτό έχει και τις δικές του δυσκολίες στην προσαρμογή μας σε νέες συνήθειες.
Όμως με την σωστή μας προετοιμασία από τους ενήλικους εθελοντές βαθμοφόρους μας και αστείρευτη όρεξη που πάντα διαθέτουμε, δίνουμε στα μέλη μας τα κατάλληλα εφόδια και γνώσεις για να προχωρήσουμε την πρόοδο τους ένα βήμα παραπάνω με διαδραστικό πρόγραμμα, ατομικό για τα παιδιά και συνάμα ομαδικό και ευχάριστο στις ασφαλείς διαδικτυακές συγκεντρώσεις μας κάθε Σάββατο απόγευμα, τόσο για την Αγέλη Λυκοπούλων (ηλικίες Δημοτικού) όσο και για την Ομάδα Προσκόπων (ηλικίες Γυμνασίου), με θετικές εντυπώσεις τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Το προσκοπικό πρόγραμμα δεν σταματά ποτέ και συνεχίζεται με την ελπίδα να ανταμώσουμε όλοι μαζί ξανά υγιείς και ασφαλείς, στα γνώριμα για εμάς μέρη, την θάλασσα και το βουνό, την παραλία και την βουνοκορφή και να νιώσουμε ξανά τον δροσερό αέρα, τα γάργαρα νερά και τον λαμπερό ήλιο στην ζωή της υπαίθρου!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr