background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Γνώρισε την ήττα 0-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου

Φανερά βελτιωμένος ο Παναιγιάλειος, συγκρινόμενος με το προηγούμενο παιχνίδι (Αίας Γαστούνης) στο Δημοτικό Στάδιο, έθετε δικαιολογημένα ως προτεραιότητα την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, που όμως δεν …εδέησε να έρθει.

Απέναντί του ο Εθνικός Σκουλικάδου με διπλή ζώνη άμυνας και με σκοπιμότητα στην ανακοπή του ρυθμού του αγώνα και καθυστέρηση με …τραβηγμένους τραυματισμούς, πήρε αυτό που ήθελε στο Αίγιο, κάνοντας και πάλι την υπέρβαση, αφού πριν δυο αγωνιστικές είχε κερδίσει και στην Γαστούνη.

Χρειάστηκε 10 λεπτά για να πάρει το κέντρο ο Παναιγιάλειος 

Με διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο για τις πρώτες μπάλες και τις γρήγορες μεταβιβάσεις, ο Παναιγιάλειος άρχισε να κυριαρχεί στο κέντρο του γηπέδου και να κάνει προσπάθειες για φάσεις που θα του απέφεραν το γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι η Αιγιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να μεταφράσει σε γκολ τις αρκετές επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Χωρίς γκολ το α΄ ημίχρονο 

Αρκετά σουτ από πλεονεκτική θέση των μελανόλευκων βρήκαν κόντρες, και κεφαλιές από πολλά στημένα πέρασαν άουτ.

Με καλές προϋποθέσεις βρέθηκε στο 13΄ στην περιοχή ο Σπυρόπουλος, ύστερα από σέντρα του Μπακατσέλου, σούταρε όμως χλιαρά για να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος.

Ένα σουτ του Μπούνα στο 20΄ πέρασε άουτ, άλλες επιθέσεις σταματούσαν στο πολυπρόσωπο αμυντικό στήσιμο των φιλοξενούμενων, για να περάσει έτσι χωρίς γκολ το πρώτο μισό του αγώνα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα σκοράρει ο Εθνικός 

Η εικόνα του α΄ ημιχρόνου μπορεί να έδειχνε προς την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος για τον Παναιγιάλειο, το γκολ όμως ήρθε από την ομάδα του Σκουλικάδου.

Στο 51΄ ο Λιάτος είχε σουτ λίγο έξω και στο 56΄ ύστερα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, τροφοδοτήθηκε αριστερά ο Λευτέρης Μεταξάς, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το γκολ για το 0-1.

Ο Εθνικός …έριξε το ρυθμό μετά το 60΄  

Δυο λεπτά μετά το γκολ, ο Παναιγιάλειος είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως η κεφαλιά του Λιάτου ύστερα από κόρνερ του Μπούνα, πέρασε έξω.

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Εθνικού ξεκινούσαν σκόπιμες καθυστερήσεις, υπερβάλλοντας με τραυματισμούς στα αντίπαλα μαρκαρίσματα, γεγονός που εκνεύρισε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία των μελανόλευκων. Οι διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Δρούζα, πήραν ως απάντηση ότι θα κρατηθούν οι καθυστερήσεις μετά το 90λεπτο. Χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής από την Αργολίδα, κράτησε 8 λεπτά καθυστερήσεις και λίγα ήταν.

Δεν απέδωσε το ρίσκο στον Παναιγιάλειο 

Με τον Εθνικό Σκουλικάδου να έχει ταμπουρωθεί στα καρέ του, η τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου έριξε στο παιχνίδι περισσότερους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Στο 75΄ είχε πολύ καλή ευκαιρία ο Καραμπούλας για το 1-1, ύστερα από σέντρα του Μήτση.

Στο υπόλοιπο διάστημα η μπάλα γύριζε εντός και εκτός περιοχής του Εθνικού, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κρατούν ανέπαφη την εστία τους.

Παναιγιάλειος: Καλλιακμάνης, Κουραχάνης (76′ Βαλλιάνος), Μήτσης (80′ Ροδόπουλος), Καφεντζής, Παπαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Λιάτος, Σπυρόπουλος (66′ Καλούδης), Καραμπούλας.

Εθνικός Σκουλικάδου: Παπαδόπουλος, Μαρίνος (80′ Γιακουμέλος), Προκόπης (64΄Πίντο), Περιστέρης (64′ Σταμούλης), Μουσαϊ (86′ Αγγ. Κλάδης), Δαδάκος (80΄ Ντα Σίλβα), Βαρδάκας, Κυριαζόπουλος, Μεταξάς, Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr