background img
banner
banner

Σήμερα το πρώτο ραντεβού της νέας Ε.Ε. της ΕΠΟ

ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μετά το απαγορευτικό για την παρουσία φυσικών προσώπων που έβαλε η κυβέρνηση την περασμένη Παρασκευή στην ΕΠΟ, η παρθενική συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στη νέα εποχή του Θόδωρου Ζαγοράκη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα. Η ΕΠΟ ζήτησε ειδική άδεια ώστε η ΕΕ να γίνει με παρουσία φυσικών προσώπων, ωστόσο, έλαβε αρνητική απάντηση από την κυβέρνηση.

Η διαδικασία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης κι εκτός από την ανάδειξη αναπληρωτή προέδρου, α’ αντιπροέδρου και ταμία, θα συζητηθεί και η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με σημαντικά νέα που περιμένουν κυρίως οι εκπρόσωποι των σωματείων της Γ΄ Εθνικής, αφού το συγκεκριμένο πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αφετηρία και περιμένει να δοθεί το σήμα για την επανεκκίνησή του. Στη συνεδρίαση θα παρθεί επίσης και η τελική απόφαση για τα τοπικά πρωταθλήματα που τελούν σε αναστολή, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν οδηγίες σε ότι αφορά τις μικρές ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Στις 11 η σέντρα στις 14 τα εξ’ αναβολής παιχνίδια

To protionline.gr φρόντισε να συλλέξει μερικές σημαντικές πληροφορίες, που θα συζητηθούν από την σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή. Η επιστροφή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα προσδιοριστεί για τις 11 Απριλίου, σε όλους τους ομίλους της κατηγορίας. Θα ακολουθήσουν εμβόλιμες συναντήσεις την Τετάρτη 14 Απριλίου, οι οποίες θα καλύψουν κάποια εξ’ αναβολής παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το παιχνίδι του 9ου ομίλου, ανάμεσα σε Διαγόρα Βραχνεΐκων και Αίαντα Γαστούνης.

Επειδή δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς υποβιβασμό, η Επιτροπή θα κλείσει τα …αυτιά της στις διοικήσεις που πιέζουν τις τελευταίες μέρες να παραμείνουν όλες οι ομάδες στην κατηγορία, εκτός από τις πρωταθλήτριες που θα δώσουν τα πλέι οφ ανόδου. Απλά θα πρέπει να περιμένουμε για να γνωρίσουμε τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ, είναι το φαβορί και αναμένεται να αναδειχθεί πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, όπως ήδη έχει αποκαλύψει το protionline.gr.
Με εμπειρία γνώσεις και καθαρό μυαλό, αναμένεται να δώσει μελετημένες εισηγήσεις, οι οποίες και στη συνέχεια θα επικυρωθούν.

Να δοθούν λύσεις και σε άλλα σημαντικά θέματα

Φυσικά ύστερα από τις αποφάσεις που θα παρθούν από την συνάντηση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, δεν τελειώνουν τα προβλήματα και οι απορίες που βασανίζουν τους εκπροσώπους της Γ΄ Εθνικής.
Αναμένεται να βρεθούν το ταχύτερο λύσεις για τις μετακινήσεις των σωματείων στις αντίπαλες έδρες, τρόποι για την ασφαλέστερη λειτουργία του υγειονομικού πρωτόκολλου.
Επίσης πως θα λειτουργήσει το ελαφρυντικό της μειωμένης διαιτησίας και πως θα καλύπτονται οι διαιτητές υγειονομικά, αλλά και από πού θα καλύπτονται τα «εκπτωτικά» εξοδολόγια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr