background img
banner
banner

Αυτά είναι τα έργα που αξιώνει ο δήμος να εντάξει στο «Αντ. Τρίτσης»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε τροποποίηση της απόφασής της για την προτεραιοποίηση των προτάσεων (αιτημάτων ένταξης) στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προχώρησε την Τετάρτη 23/6 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, προσθέτοντας ουσιαστικά ένα ακόμη έργο. Και μπορεί από τα 12 εκατ. ευρώ που αναλογούν στον δήμο τη «μερίδα του λέοντος» να λαμβάνουν τα μεταφερόμενα από άλλο πρόγραμμα (ΦιλόΔημος) έργα της ΔΕΥΑΑ, ωστόσο υπολείπονται περί τα 4 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν κατά προτεραιότητα.

΄΄Θεωρούμε βέβαιο ότι θα ενταχθούν τα δύο αν όχι τα τρία πρώτα έργα που έχουμε θέσει κατά προτεραιότητα, δίνοντας έμφαση στο έργο της αγροτικής οδοποιίας που αφορά όλες τις περιοχές του δήμου μας ώστε να βγουν όλοι ωφελημένοι.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αιτήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν εκτός σε αυτή τη φάση, θα παρουσιάσουμε μία ετοιμότητα για την επόμενη ώστε να δρομολογηθούν χρηματοδοτήσεις και γι’ αυτά΄΄, σχολίασε στο protionline.gr, ερωτηθείς σχετικά, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολεοδομίας, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και ΤΠΕ και Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Βασίλης Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr