background img
banner
banner

Να έρθουν όλοι πιο κοντά στον Παναιγιάλειο

ΗΧΗΡΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ‘’Γ. ΠΑΠΠΑΣ’’

Ύστερα από την φετινή επιτυχία της εθελοντικής διοίκησης και όλων αυτών που στήριξαν την προσπάθεια του Παναιγιάλειου να παραμείνει στην κατηγορία, το μελανόλευκο κάλεσμα στο ανοιχτό θέατρο Γιώργος Παππάς, αποτέλεσε τη Δευτέρα 21/6 μια όμορφη βραδινή επιλογή για τους παρευρισκόμενους. Βίντεο και εικόνες στην γιγαντοοθόνη εξιστορούσαν την πολύχρονη Παναιγιάλειο πορεία στους φίλους της ομάδας, στους οποίους διατέθηκαν γλυκά και αναψυκτικά.

Πρώτη καλησπέρα από τον Μάριο Βαλαβάνη, ο οποίος συντόνισε ολόκληρη την ευχαριστήρια εκδήλωση, τονίζοντας ότι ο Παναιγιάλειος παρέμεινε όρθιος μέσα στην πανδημία και τις καραντίνες, δηλώνοντας το παρόν σε αυτή τη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα. «Καταλυτική η βοήθεια όλων ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τεχνική ηγεσία, χορηγούς, ποδοσφαιριστές, διοίκηση. Για όσους αποχώρησαν από την ομάδα για διάφορους λόγους, η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή.»

Στη συνέχεια το μέλος της προσωρινής διοίκησης ανέφερε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με αλφαβητική σειρά.

Βασίλης Μπούνας

Βασίλης Μπούνας: «Βρήκαμε τρόπο και ρυθμό και με την επανεκκίνηση»

Φτάνοντας στον εκ των αρχηγών της ομάδας Βασίλη Μπούνα, χαριτολογώντας ο Μάριος Βαλαβάνης είπε: «Κοιτάζω τα βίντεο και τις φωτογραφίες της ομάδας και νομίζω ότι ο Βασίλης συμμετέχει από το 1927.»

Ο Βασίλης Μπούνας αφού καλέστηκε να κάνει μια γρήγορη αναδρομή, δήλωσε: «Κληθήκαμε πριν δυο χρόνια να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα των τοπικών πρωταθλημάτων και καταφέραμε με την βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών Μάκη Λελούδα και Αλέξη Σπυρόπουλο να επιστρέψουμε στην Γ΄ Εθνική.

Μας πήγε πίσω η πανδημία, γενικά πέσαμε σε μια περίεργη εποχή, αφού νωρίτερα είχαμε βρει τον τρόπο και τον ρυθμό να είμαστε ψηλά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην επανεκκίνηση μαζί με τον Τάκη Παπαδόπουλο, βάζοντας τον Παναιγιάλειο πάνω απ΄ όλα, πήραμε την απόφαση να κατεβάσουμε την ομάδα χωρίς αξιώσεις, απλά να υπάρχουν τα βασικά για τη λειτουργίας της. Μέχρι χθες παιζόταν ακόμα και το πρωτάθλημα. Με τα νεαρά παιδιά νοιώθω υπερήφανος, αφού με την πάροδο του χρόνου κατάλαβαν τι είναι η ομάδα, τι παλμό έχει και πως πρέπει να ανταποκριθούν στο βάρος αυτής της ιστορικής φανέλας.»

Τελειώνοντας ο μελανόλευκος αρχηγός ευχήθηκε: «Να βρεθεί κάποιος – κάποιοι να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Να γίνει προσπάθεια να μπει στο γήπεδο και ένας απιδινωτής».

Λεωνίδας Κατσαρέλιας

Λεωνίδας Κατσαρέλιας: «Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε αυτή τη «μαγιά των νεαρών παικτών»

Φυσικά ο λόγος δόθηκε και στους προπονητές του Παναιγιάλειου, με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια να επικεντρώνεται σε δυο βασικά πράγματα το 1ο: «Να συγχαρώ τους δυο προηγούμενους προπονητές που έβγαλαν την ομάδα από το τέλμα του τοπικού, προσφέροντας αρκετά πράγματα και στη φετινή σεζόν. Να ευχαριστήσω τον Μίλτο Γκόφα που με επέλεξε δίπλα του χωρίς να με γνωρίζει, κάνοντας για μένα πολλά περισσότερα από ότι περίμενα και μου είχε υποσχεθεί.»
2ο «Τα περισσότερα μπράβο τα αξίζουν τα παιδιά. Μακριά από τα αποδυτήρια είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς πόσο δύσκολη ήταν αυτή η χρονιά. Το έργο των αρχηγών που σηκώνοντας το βάρος που κουβαλάνε, κρατούν την ομάδα δυνατή και ενωμένη, εμπνέουν με τον επαγγελματισμό και την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γραμμών. Να παραδειγματίζουν με έργα και εικόνες.

Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε μια «μαγιά» εκ των έσω και εκεί πρέπει να βασιστούμε. Κοιτάζοντας το μέλλον αυτό αποτελεί μονόδρομο. Τα παραμύθια με τον …Άραβα που θα έρθει να μας εκτοξεύσει, τελείωσαν.

Εμείς με συνεννόηση και φρέσκες ιδέες να καταφέρουμε αυτό που χρόνια προσπαθούμε, να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει. Υπάρχει η μαγιά, χρειάζεται πρόγραμμα και στήριξη.»

Μίλτος Γκόφας

Μίλτος Γκόφας: «Τεράστια ομάδα ο Παναιγιάλειος»

Ο Μάριος Βαλαβάνης καταλογίζοντας στον Μίλτο Γκόμα ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας, έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Παναιγιάλειου να πει με τη σειρά του δυο κουβέντες: «Ευχαριστώ τη διοίκηση που θέλησε να εμπιστευτεί στο πρόσωπό μου την αγωνιστική προσπάθεια των τελευταίων αγώνων. Η επιτυχία ανήκει 100% στα παιδιά που με κατασυγκίνησαν. Είδα στον Πάμισο τον Μπούνα και τον Τάκη (Παπαδόπουλο) να στήνουν κώνους για τις ανάγκες της προπόνησης μισή ώρα πριν τον αγώνα, μέσα στον ήλιο και έμεινα έκπληκτος.
Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε, δεν παύει ο Παναιγιάλειος να είναι μια τεράστια ομάδα.»

Μαρία Τσουκαλά

Μαρία Τσουκαλά: «Ο Παναιγιάλειος έκανε γνωστή την πόλη μας. Θα φροντίσω και για απιδινωτή»

Είχε φτάσει η ώρα για το απαραίτητο σάλπισμα με την τρομπέτα του Μάριου Βαλαβάνη και η πάσα στην Μαρία Τσουκαλά που παραχώρησε το θέατρο, αφού προηγήθηκαν οι ευχαριστίες στον δήμαρχο κ. Καλογερόπουλο που εκτός από τις λύσεις σε τεστ, πρόσφερε και οικονομική βοήθεια σε προσωπικό επίπεδο, η πολύ καλή συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο και κυρίως τον πρόεδρο Τάκη Ανδρεόπουλο και τον Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, την ώρα που ο Παναιγιάλειος βαδίζει χέρι – χέρι με την ιστορία της πόλης.

Η πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ υπογράμμισε ότι στάθηκε τυχερή που έδωσε το παρόν σε αυτό το κάλεσμα, αν και σαν γυναίκα δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα ποδόσφαιρο: «Στάθηκα τυχερή», είπε «αφού δεν φανταζόμουν ότι η ομάδα θα απαρτίζεται κυρίως από τόσο μικρά παιδιά, που πάντα θέλω να στηρίζω. Ο Παναιγιάλειος έχει κάνει γνωστή στην πόλη μας, πέρα από ότι άλλο έχει συμβεί εδώ. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες μου θύμισαν τα λόγια της μάνας μου, που πάντα έλεγε ότι ο πατέρας μου παρ’ ολίγο να χάσει το γάμο του, για να παρακολουθήσει τον Παναιγιάλειο. Από απόψε το θέμα Παναιγιάλειος έχει γίνει και γυναικείο και δικό μου θέμα. Από αύριο κιόλας θα αναζητήσω τον τρόπο να εφοδιαστεί η ομάδα και με απιδινωτή. Δεν θα είμαστε στο γήπεδο το Σεπτέμβρη χωρίς απιδινωτή.»

Μάριος Βαλαβάνης

Εύσημα και στους μεγάλους χορηγούς

Απαραίτητοι οι χορηγοί σε κάθε ομάδα, με τον Μάριο Βαλαβάνη να ευχαριστεί κατ’ αρχάς ΠΕΣ, ΚΡΙΝΟ και 3Ε Παρούσα η οικογένεια Αναστασόπουλου στο θέατρο και δόθηκε ο λόγος στον Γιώργο Αναστασόπουλο: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να στηρίζουμε την ομάδα όπως κάναμε τόσα χρόνια, με όση δύναμη έχουμε και να προστατεύουμε τα νέα παιδιά.»
Από τα αρτοποιεία «Μπομποτσιάρη» στη συνέχεια μίλησε ο Δημήτρης Μπομποτσιάρης: «Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στα παιδιά, που έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα. ευχές για μια καλύτερη επόμενη χρονιά, στην οποία θα είμαστε και πάλι δίπλα στην ομάδα και στους στόχους της».

Σταύρος Λειβαδίτης

Σταύρος Λειβαδίτης: «Να δώσουμε ώθηση στην ομάδα ο καθένας με ότι μπορεί»

Γενναία ήταν φέτος και η στήριξη από το σωματείο εργαζομένων στην 3Ε. Ο πρόεδρος Σταύρος Λειβαδίτης ανέβηκε στο βήμα εκφράζοντας την τιμή του για την πρόσκληση, λέγοντας: «Θεωρώ υποχρέωσή μας να συμβάλλει το σωματείο μας στις προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας εν γένει και περισσότερο στο μεγάλο σωματείο της πόλης μας που λέγεται Παναιγιάλειος. Εμείς σαν σωματείο χωρίς τη μεγάλη δυνατότητα προσφοράς κάνουμε ότι είναι δυνατόν και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη νέα γενιά, τον τόπο και το ευ αγωνίζεσθε. Επειδή υπήρξα κι εγώ αθλητής στα νιάτα μου, γνωρίζω ότι το κομμάτι της υγείας είναι σημαντικό. Νωρίτερα έγινε αναφορά στο πρόσφατο ατύχημα του Έρικσεν και στην ανάγκη ενός απινιδωτή στον Παναιγιάλειο. Πήρα αυτή τη στιγμή την απόφαση, επειδή εμείς διαθέτουμε δυο απινιδωτές και εκπαιδευμένο προσωπικό, να τεθεί ο ένας στη διάθεση του Παναιγιάλειου, μέχρι να καλύψει τις ανάγκες του.
Το Αίγιο είναι πολύ μεγάλο, δεν περιορίζεται σε μια κερκίδα. Θα πρέπει να δώσουμε ώθηση ο καθένας με ότι μπορεί για το καλό της ομάδας».

Μεγάλη υπόθεση φέτος οι οικονομικοί υποστηρικτές

Ο Μάριος Βαλαβάνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε πρόσωπα, που συμβάλλουν στην οικονομική στήριξη του Παναιγιάλειου επί σειρά ετών, αναφέροντας πρώτα τον Δημήτρη Αγγελόπουλο (Ελβετό), που και φέτος διέθεσε ένα υψηλό ποσό για τον Σύλλογο, συμπληρώνοντας τα ονόματα των: Αντώνη Ρέλλα, Κώστα Δεληγιάννη, Κώστα Κορδά, Βασίλη Τρίψα, Κώστα Πουλιάση, Δημήτρη Ανδρεοσόπουλο, Σταμάτη Ρόζο, Γιάννη Αναστασόπουλο, Κώστα Φουσέκη, Θανάση Γεωργίου, Γιώργο Μπόκολα, Σπύρο Αρμπή. Παράλληλα εταιρείες που στάθηκαν στις ανάγκες των μελανόλευκων και φυσικά στους ακαταμάχητους φιλάθλους “Bianconeri”.

«Η σκέψη μας είναι πάντα κοντά στον Νίκο Κυριαζόπουλο» συμπλήρωσε ο Μάριος, «του οποίου η αγάπη για την ομάδα παραμένει αμείωτη».

Πέτρος Δαδιώτης

Πέτρος Δαδιώτης: «Αίγιο έλα κοντά στον Παναιγιάλειο»

Έφτασε και η ώρα του ακούραστου εργάτη φέτος για την ομάδα, του Πέτρου Δαδιώτη. «Χωρίς τη δική του συμβολή ίσως να μην τα είχαμε καταφέρει», προλόγισε ο Μάριος. «Είναι ο άνθρωπος που συσπείρωσε δυνάμεις γύρω από την ομάδα, που μας ενέπνευσε, που άνοιξε κλειστές πόρτες, ποτέ δεν αρνήθηκε την όποια βοήθεια του ζητήθηκε. Ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στον σύλλογο, ο πρόεδρος Τάσος Βασιλείου θα του απονείμει μια πλακέτα.»

Ο Πέτρος Δαδιώτης που στο παρελθόν υπήρξε στη μελανόλευκη διοίκηση (1985-1991 όταν αποχώρησε για την Αμερική), δήλωσε: «Αυτό που με τράβηξε πίσω ύστερα από τόσα χρόνια ήταν η γνωριμία μου με αυτή τη διοίκηση και τονίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη από αυτή. Τους εμπιστεύτηκα απόλυτα. Αποφάσισα ότι ο Παναιγιάλειος δεν αρκεί να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά να ανέβει πιο ψηλά. Του αξίζουν πολλά περισσότερα και πολλοί περισσότεροι. Άρχισα το ψάξιμο για την εξεύρεση πόρων. Βρήκα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και αποφασίσαμε να κάνουμε κάθε μήνα το οικονομικό καθήκον μας προς την ομάδα.

Με αυτή τη διοίκηση και με έναν «τρελό» Μάριο που έτρεχε παντού, μετράγαμε σαν τους φαντάρους ανάποδα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Η ομάδα πρέπει τώρα να συνεχίσει. Δεν φτάνουμε εμείς, θέλουμε κι άλλους. Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στις δυο μεγάλες εταιρείες που εδρεύουν στο Αίγιο και παράγουν νερό (Κρίνος και 3Ε) και μας βοηθούν πάντα, γιατί να μην τους βοηθήσουμε κι εμείς; Μην με περάσετε για πολύ τοπικιστή, αλλά …είμαι. Πρέπει να βοηθήσουμε τα προϊόντα της Αιγιάλειας, για να μπορούμε να χτυπήσουμε και την πόρτα τους πάλι. Δεν βγαίνει πέρα ο Παναιγιάλειος με μας μόνο. Του χρόνου οι όμιλοι θα είναι οι μισοί και τα έξοδα τριπλάσια.

Ξέρετε τι μας είχαν πει τα παιδιά; Κάντε ότι θέλετε, εμείς σας εμπιστευόμαστε.
Περάσαμε δύσκολα αυτή τη χρονιά, με πολύ τρέξιμο και αγωνίες. Δεν μπορούμε άλλο έτσι. Χρειάζεται στήριξη ο Παναιγιάλειος. δεν βλέπω άλλη λύση. Ή μήπως να γυρίσουμε στα παλιά; Που ήρθαν κάτι ξένοι και χρεώσανε την ομάδα. Θέλει συνέχεια αυτός ο αγώνας και αυτή η προσπάθεια. Το μήνυμά μου είναι «Αίγιο έλα κοντά στον Παναιγιάλειο».

Ο Τάσος Βασιλείου απονέμει τιμητική πλακέτα στον Πέτρο Δαδιώτη

Τάσος Βασιλείου: «Οι αρχηγοί ξεκλείδωσαν την πορεία μας για την επανεκκίνηση»

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Τάσος Βασιλείου, αφού απένειμα τα εύσημα στον Πέτρο Δαδιώτη, που ήταν παρόν και αισιόδοξος σε πολύ δύσκολες συνθήκες, υπογράμμισε ένα ακόμα γεγονός που κράτησε ζωντανό τον Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα: «Μια από τις στιγμές που με έχουν σημαδέψει αυτά τα δυο χρόνια, ήταν όταν μαζευτήκαμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Σηκώθηκαν οι αρχηγοί Βασίλης Μπούνας και Τάκης Παπαδόπουλος λέγοντας: «Δεν θέλουμε τίποτα προχωρήστε, διασφαλίστε μας τα απαραίτητα κι αν κάτι στο τέλος μείνει για εμάς εδώ είμαστε».
Αυτή ήταν η κουβέντα που ξεκλείδωσε την ομάδα για να βαδίσει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, για να προχωρήσουμε όλοι μια γροθιά.»

Η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου την Δευτέρα 28/6

Αυτή την φορά το νέο ραντεβού που κλείστηκε από τον Παναιγιάλειο στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς», έχει να κάνει με την Γενική Συνέλευση της επόμενης Δευτέρας:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 8μμ. στο υπαίθριο θέατρο “Γ. Παππάς” στο Αίγιο, με θέματα: α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός περιόδου 2020-21. β) Πρόσκληση ενδιαφέροντος και Αρχαιρεσίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο μέχρι και την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης στο τηλ.: 6945776560 (κ. Τάσο Βασιλείου)».

Γιάννης Αναστασόπουλος

Δημήτρης Μπομποτσιάρης

Μάριος Βαλαβάνης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr